Menu
Your Cart

TYR

Tip afisare

Costumul Hurricane Categoria 1 imprumuta cateva caracteristici din Hurricane Categoria 3, ideal pentru inot in ape deschise. Versiunea costumului Hurricane cu cusaturi lipite oferă  beneficiile unei performanţe maximizate, fără a vă teme de oboseală extremă, atunci când intrati în apă. Zone c..
869 Lei
TYR Trisuit  Competitor cu fermoar in fata negru-gri TYR Trisuit  Competitor cu fermoar in fata negru-gri
La comanda
Dominate the disciplines with the Men’s Competitor Trisuit with Front Zipper. Constructed from our advanced competitor technology, the TCMSXP6A triathlon suit offers stretch, recovery and durability, giving you the feeling of a second skin. The triathlon suit boasts advanced competitor woven techno..
470 Lei
TYR Sandblasted Allover Jammer Negru
-27 %
Performanta intalneste moda. Confectionat cu Durafast One, costumul de baie este cu cel putin 30% mai usor decat alte costume de baie si permite o gama de miscari la 360 de grade. Ajunge pana deasupra genunchiului, oferind un confort sporit, potrivire maxima datorita taliei reglabile si o liberta..
109 Lei 149 Lei
Complet noi, costumele pentru barbati din categoria 3 Wetsuit sunt confectionate din 100% cauciuc Yamamoto 38 Cell Nano SCS. Foarte subtire si flexibil, am combinat cele mai bune caracteristici ale costumelor noastre si am reinventat un nou costum de triathlon mai accesibil, care va face in continua..
1.858 Lei
Iti facem cunostinta cu cea mai noua clasa a noastra de costume, Wetsuit, categoria 2. Proiectat pentru a maximiza performantele la un pret accesibil, Neopren Hurricane Male Wetsuit Cat. 2 este confectionat din neopren, fiind alegerea perfecta pentru incepatori sau participanti la triathlon, deoarec..
1.374 Lei
Ochelari performanți cu un design tradițional. Inspirați de design-ul arhitectural unic al stadionului olimpic de la Olimpiada de la Beijing 2008 denumit cuib de pasăre. Garnitura TPR obținuta prin dublă injecție și puntea nazală căptușită cu un material moale oferă confort în timpul sesiunii de îno..
85 Lei
Nascut dintr-o colaborare intre industria de top si inotatori de elita din intreaga lume, costumul Avictor Omaha Nights Open Back este cel mai inovativ si cel mai rapid costum de baie de la TYR. Prezinta o combinatie de caracteristici avansate fara precedent, maximizand performanta. Fiind un costum ..
1.899 Lei
Complet noi, costumele pentru barbati din categoria 5 Wetsuit sunt confectionate din 100% cauciuc Yamamoto 39 Cell Nano SCS. Pentru stabilitate crescuta, confort de neegalat, viteza incredibila si eficienta energetica in apa, am combinat cele mai bune caracteristici ale costumelor noastre si am rein..
2.399 Lei
Spray anti-aburire TYR
La comanda
Spray special pentru a vă curăța ochelarii de înot și nu permite aburirea acestora, prin formula speciala creată de noi. Poate fi folosit pe orice model de ochelari curățând instantaneu suprafața lentilelor...
24 Lei
Swim shorts with low waist TYR made of high-quality, lightweight material (DurafastOne), resistant to chlorine and ultraviolet radiation. Due to this, the melting long retains its shape and does not wear out. The fa..
135 Lei
Nascut dintr-o colaborre intre expertii industriei de top si inotatorii de elita, Jammer Avictor Omaha Nights este cel mai rapid si inovator costum de baie tehnic. Prezinta o combinatie fara precedent de caracteristici tehnice avansate, ce maximizeaza performanta si da sportivilor avantajul fin..
1.349 Lei
Fii cu un pas înaintea competiției cu echipamentele TYR. Construit cu cel mai rezistent material TYR, Durafast Elite: 94% Polyester / 6% Spandex - minim 300 ore de înot garantate, interior antimicrobial și protecție solară UPF 50+. Caracteristici: Antibacterian Previne dezvol..
160 Lei
Swim shorts with low waist TYR made of high-quality, lightweight material (DurafastOne), resistant to chlorine and ultraviolet radiation. Due to this, the melting long retains its shape and does not wear out. The fa..
125 Lei
TYR Avictor Jammer Prelude Multicolor TYR Avictor Jammer Prelude Multicolor
La comanda
Nascut dintr-o colaborre intre expertii industriei de top si inotatorii de elita, Jammer Avictor Prelude este cel mai rapid si inovator costum de baie tehnic. Prezinta o combinatie fara precedent de caracteristici tehnice avansate, ce maximizeaza performanta si da sportivilor avantajul final in..
1.349 Lei
Fii cu un pas înaintea competiției cu echipamentele TYR. Material TYR, Durafast One: 100% Polyester - minim 300 ore de înot garantate, interior antimicrobial și protecție solară UPF 50+. Caracteristici: Durafast One - minim 300 de ore de performanță - 100% rezistent la c..
164 Lei
Afişare 1 - 15 din 633 (43 pagini)