Menu
Your Cart

Intretinere

Tip afisare

Imbunatateste performanta franarii Trateaza placutele si discul pentru a reduce scartaitul Prelungeste viata placutelor si a discului Indeparteaza rapid uleiul, grasimea, lichidul de frana si mizeria Rehidrateaza placutele de frana  ..
35 Lei
Set 5 perii pentru bicicleta ta Pachet ideal de oferit ca si cadou Contine: 1. Soft Washing Brush: -dimensiune mare pentru suprafete intinse -delicata cu suprafetele sensibile -fire sintetice -zone de impact cauciucate -maner rezistent la impact 2. Detailing Brush: -zone de impact cauciucate -fi..
95 Lei
Antibacterial omoara 99.9% din germeni Formula pe baza de apa de-ionizata Formula cu PH neutru cum recoanda producatorii de casti Fara solventi si chimicale periculoase 100% biodegradabil Ideal pentru ochelari moto, de ciclism si de ski..
20 Lei
Indeparteaza rapid mizeria, uleiul si grasimea Sigur de folosit pe orice tip de lant Formula solubila in apa Penetreaza grasimea si reduce nevoia de frecare Elimina contaminatii de pe suprafata lantului Biodegradabil..
36 Lei
Mentine componentele de carbon fixe Formula care formeaza o suprafata aderenta Conceputa pentru componente din fibra de carbon..
75 Lei
Formula Bio care penetreaza grasimea  Poate fi folosit pe lant, pinioane, mecanisme si componente individual Formula solubila in apa pentru curatare rapida Indeparteaza si grasimea rezistenta la apa si ceara de lant  ..
45 Lei
Incolor cand se usuca Respinge apa, rezista la ulei si pete Se poate folosi pe haine respirabile Nu afecteaza flexibilitatea sau respirabilitatea  ..
50 Lei
Ajuta la desfacerea elementelor intepenite Inlatura umezeala si previne rugina si oxidarea Lubrifiaza usor partile mobile Reduce contactul metal pe metal Previne lipirea murdariei Reduce frecare si impunatateste eficienta componentelor  ..
20 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)