Menu
Your Cart

Electronice

Tip afisare

The Duo™ este un MP3 player special conceput pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului, fără să fie nevoie de căști externe. Duo ™ utilizează un design elegant, din două piese și o transmisie audio Bone Conduction, pentru a furniza un sunet clar prin pomeți la urechea interioară. Un clip..
790 Lei
Swimsense™ Live este un ceas rezistent la apă, ce folosește algoritmi pentru a înregistra cele mai exacte date despre antrenamentul de înot. Proiectat pentru a ajuta toți înotătorii, de la începători la elită, să optimizeze timpul petrecut în apă. Swimsense™ Live este conceput pentru a capta numărul..
750 Lei
Dispozitivul mic, rezistent la apă, se asigură cu ușurință sub casca de înot și transmite un semnal sonor, având un tempo. Oferă posibilitatea de a identifica și de a menține un ritm ideal. Acum, cu opțiunea de a înlocui bateria, Tempo Trainer Pro va funcționa mai multe durate de viață. Ex..
340 Lei
​ Permite utilizatorului să efectueze 300 de intervale și să examineze atât intervalele cumulate, cât și cele individuale pe un ecran LCD cu trei linii. Timpii de funcționare sunt ușor de citit, timpul curent al intervalului și intervalele cumulate. CARACTERISTICI..
410 Lei
​ Permite utilizatorului să efectueze 100 de intervale și să examineze atât intervalele cumulate, cât și cele individuale pe un ecran LCD cu trei linii. Timpii de funcționare sunt ușor de citit, timpul curent al intervalului și intervalele cumulate.  CARACTERISTICI ..
280 Lei
​ First created by EarLabs AB in Sweden with support from Danish open-water swimmer, Hans Henrik H. Heming, SwimEars® earplugs let sound in and keep water out. With over 1,000 hours of design, development and prototyping, SwimEars® earplugs have proved successful in all elements, from icy cold wint..
340 Lei
TYR Cronometru Z-100
La comanda
Stopwatch with 100 memories, clock and calendar. Records turrets with a unit of up to 1/100 seconds. It can quickly access memory from the last recorded time. For running, LIFO (last-in-first-out) and FIFO (first-in-first-out) can be used. It has the ability to measure the pulse ..
274 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)