Menu
Your Cart

Labe

Tip afisare

Labele Lungi pentru adulți cresc puterea piciorului și ajută sportivii să înoate la viteze mai mari. Cu lama lungă și hidrodinamică, Labele Lungi pentru adulți adăugă propulsie la stilul fluture. Ridicarea de la înotătoare ridică picioarele la suprafață, reducând t..
160 Lei
FINThe Orca fins are designed to improve your kicking technique and ankle movement. They increase overall stamina and strengthen the muscles you use to kick, whilst helping to achieve a more natural and fluid movement in the water. Improve your kick and boost your performance.HIGHLIGHTSMATERIAL ..
169 Lei
Labele Lungi pentru copii cresc puterea piciorului și ajută sportivii să înoate la viteze mai mari. Cu lama lungă și hidrodinamică, Labele Lungi pentru copii adăugă propulsie la stilul fluture. Ridicarea de la înotătoare ridică picioarele la suprafață, re..
140 Lei
Labele Edge sunt labe de antrenament de viteză, proiectate să facă totul. Prin teste extinse la laboratorul FINIS Stroke, labele Edge au fost concepute pentru a optimiza formarea, fără a întrerupe un ciclu natural de lovitură sau de a compromite confortul. Combinația dintre 100% ..
340 Lei
Zoomers Gold Labe Scurte asigură un orificiu îmbunătățit pentru picioare, format din cauciuc natural moale, pentru confort sporit. Lama scurtă încurajează lovituri mai scurte și mai rapide pentru o propulsie suplimentară prin apă. Zoomers Gold Labe Scurte sunt ideale pentru condiționarea c..
215 Lei
Șosetele pentru labe, concepute pentru a proteja picioarele. Fabricate dintr-un amestec de nylon și spandex, șosetele pentru labe reduc iritarea piciorului și împiedică formarea de bășici. Șosetele pentru labe sunt conforme cu piciorul în timpul utilizării, creând un strat subțire și ..
80 Lei
Labele CrossBlade sunt proiectate astfel încat să combine avantajele unor labe scurte cu cele ale unor labe lungi, mărind tempo-ul și viteza, oferind totodată destulă rezistență pentru a lucra forța în picioare. Indiferent daca vizați tehnica sau creșterea forței în picioare, aceste labe vă îndeplin..
153 Lei
Flexfins au fost dezvoltate pentru antrenamentele de zi cu zi. Cu ajutorul lor cresti puterea in picioare si flexibilitatea. Labele Flex sunt alegerea perfecta pentru orice inotator care vrea sa isi creasca performanta si sa scada timpii. Material: 100% Rubber  Color Coded Sizing for easy ide..
153 Lei
  DESCRIERE Antreneaza-te inteligent. Foloseste cele mai performante labe din colectia TYR, Stryker Silicone. Proiectate pentru a facilita mișcarea scurtă și rapidă a picioarelor, labele Stryker Silicone ajută înotătorii să creeze fluxul natural al loviturii specifice fiecărui procedeu. Co..
153 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)