Menu
Your Cart

Clasic

Tip afisare

​Primesti multe pentru putin : frana puternica care gestioneaza rezistenta si cadru rigid cu picioare solide in spate. Tacx are multi ani de experienta in trainere si asta i-a ajutat sa construiasca trainere rezistente si performante. Blue Twist dispune de un sistem simplificat de montare. Are 7 po..
599 Lei
Home trainer Tacx Blue Matic T2650 Home trainer Tacx Blue Matic T2650
La comanda
Lasa-te sedus de albastru.. Tacx introduce noul Blue Matic T2650, un trainer inspirat din modelul Cycletrack - primul model de trainer de la Tacx, foarte popular datorita raportului foarte bun calitate-pret. Acelasi lucru este de asteptat si de la Tacx Blue Matic: o frana puternica si un cadru soli..
699 Lei
Home trainer Tacx Satori Smart T2400 Home trainer Tacx Satori Smart T2400
La comanda
Acest trainer interactiv vine echipat cu tehnologia Smart, care va ajuta sa va conectati ANT+ sau Bluetooth la tableta, telefon, ceas sportiv sau orice alt dispozitiv smart. Compabilitate aplicatie: Apple iPad 3 and higher; iPhone 4s and higher; iPod touch 5; Android version 4.3 and higher. Satori ..
1.199 Lei
Home trainer Tacx Booster T2500 Home trainer Tacx Booster T2500
La comanda
Tacx Booster T2500 este varf de gama in categoria cycle trainers Tacx.  Datorita sistemului de franare magnetic chiar mai puternic ca Satori, acest trainer genereaza o rezistenta foarte mare la viteze mici. Booster se poate asambla usor si este foarte sigur deoareceare sistemul de franare inte..
999 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)