Menu
Your Cart

Pedale

Tip afisare

Stop cu două LED-uri superputernice Acumulatorul se poate încărca prin intermediul cablului USB inclus Funcții: lumină continuă, clipire lentă, clipire rapidă Perioada necesară încărcării: 3 ore...
50 Lei
Multi dintre noi au cunoscut o situatie in care datorita schimbarii de plan, pana de cauciuc sau doar pentru ca ati uitat notiunea timpului, tura pe bicicleta se termina seara tarziu sau chiar noaptea. Daca nu aveti lumini bicicleta va asumati anumite riscuri.   Va recomandam sa evit..
80 Lei
Stop bicicletă siliconic 2 LED uri superputernice rosii Lumină continuă / intermitentă Baterii: 2 buc.CR2032 (incluse) Se fixează fără scule pe ghidon cu diametru de 22,2-31,8 mm...
18 Lei
Set lumini bicicletă: far cu 2 LED-uri albe, respectiv stop cu 2 LED-uri roşii ..
23 Lei
Garmin Pedale de inlocuire vector 12-15T Garmin Pedale de inlocuire vector 12-15T
La comanda
Nu lăsați problemele legate de pedale să vă împiedice antrenamentul.  Cu distanța suplimentară a brațului (grosime și lățime), Vector 2 și 2S se potrivesc aproape oricăror biciclete.se potrivește cu brațele manivelei de 12-15 mm grosime și cu lățimea de 44 mm. Pedala mare  se potrivește c..
300 Lei
Pompă mini de atelier, din aluminiu • Combină mobilitatea mini-pompelor cu puterea pompelor de atelier • Manometru „in–line” cu vizibilitate mare • Branşament Thumb–Lock cu comutare pentru valve AV/FV • Presiune maximă: 120 psi..
140 Lei
  Pompă mini din aluminiu cu manometru| Manometru  ”in-line” uşor de citit | mâner confortabil  „2 Tone” | Utilizabil pentru ventil de mașină  și presta ...
80 Lei
    Farul cu puterea luminoasă cea mai mare (2200 Lumen), din oferta BikeFun. Acest flux mare de lumină provine de la două LED-uri CREE XML U2. Se pot alege dintre 5 nivele de intensitate (100%, 70%, 40%, 10%, 100% pâlpâire). Corpul din aluminiu al lămpii, este durabilă și rezis..
539 Lei
Compoziţie aluminiu/ plastic. ”2 Tone”- mâner confortabil tip T. Branşament pentru ventil AV/FV. Manometru uşor de citit. ...
60 Lei
Pompă pentru atelier cu corp şi bază din oţel cu indicator de presiune, capăt cu "Clever Valve" care nu necesită reglaj pentru ventil AV/FV. presiunea max.: 160PSI..
170 Lei
Micro-pompă din aluminiu. Realizare CNC, greutate extrem de mică. Mărime: 5”, din aluminiu • Mâner telescopic pentru mărirea randamentului. Branșament reglabil Thumb–Lock din aluminiu, pentru ventile AV/ FV/DV • Presiune maximă: 80 psi..
150 Lei
Garmin Vector placute gri 0 grade
La comanda
Placute de schimb pentre pedalele Garmin Vector 3: gri - 0 float rosie - 6 float..
110 Lei
Garmin Vector placute rosii 6 grade
La comanda
Placute de schimb pentre pedalele Garmin Vector 3: gri - 0 float rosie - 6 float..
110 Lei
Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)