În acest weekend am fost prezenți alături de echipa Brasov Marathon, la startul celei de-a opta ediție a acestui concurs.

Este prima noastră participare la acest concurs, în calitate de sponsor sportiv și ne-am bucurat să vă cunoaștem în număr atât de mare.

 

 

Ne-a făcut o mare plăcere să discutăm cu voi despre tehnologia Garmin, despre nutriția Chimpanzee și ce înseamnă să consumi produse bio, să vă oferim sfaturi despre încălțămintea On sau despre Instinct Trail Inspired, singurul brand din România care dezvoltă produse exclusiv pentru alergarea montană.

Parte din echipa Trisport.ro a fost alături de voi la linia de start și pe traseul de semimaraton.

 

Andrei Ivanov, colegul nostru, a participat la cursa de semi și, după 1:54:00 a ajuns la linia de finish pe locul III, categorie de vârstă și locul 7 Open Masculin

 

”Start. Puține emoții. Dau să intru în perimetru, dar un băiat din organizare îmi zice “recipientul pentru apă”. Eu încerc să-i explic că nu beau apă în posturi la un semi, dar el, nu și nu – “recipientul” .

Noroc că avem la stand exact ce aveam nevoie. Ma întorc, iau un pahar pliabil de la Instinct și hai înapoi. Atât am auzit 10.9.8…3.2.1 și START, plecam de parcă aveam toți arcuri în tălpi, cu 3:30/1000”

 

 

Andrei este cel mai sportiv din echipa noastră și, poate nu știai, dar el ajunge la job alergând, în fiecare dimineață. 

 

”Am alergat în ritm cu Dan și nu m-am gândit că ar trebui să încerc să-l depășesc. […] Faină coborârea, iar pe curba de nivel depășim mai mulți alergători de cros. Apropo, le mulțumim majorități că ne-a auzit și ne-a făcut loc.

Mai puțin cei cu muzica in urechi

Ne apropiem de finish și hotărâm că e mai frumos să terminăm împreună, chiar dacă suntem la aceeași categorie și poate ar conta la podium. Mă bucur că și Dan vrea așa, astfel arătându-mi că la aceste concursuri, mai importanți sunt oamenii decât locurile ocupate (dacă înțelegeți ce vreau să zic).”

 

 

Obiectivul principal al lui Andrei rămâne Transylvania 100k, alt concurs de alergare montană, care se apropie cu pași repezi.

 

”Anul ăsta am cam puțină diferență de nivel având în vedere că Transilvania 100 se apropie cu pași repezi.

Din acest motiv, pun la cale un plan care sper să fie numai bun. Brașov Marathon, Piatra Mare Trailrunning și Eco. Încerc pe cât posibil să le tratez ca antrenamente, încât următoarea zi să mai pot face ceva pe munte.”

 

Locul III categorie de vârstă

 

”Reușesc, alături de Dan, să termin cursa în 01:54:00, un PB pentru mine, chiar dacă semimaratonul nu a fost într-o zi tocmai bună. Mai târziu, aflu că împreună am reușit să ne clasăm pe locurile 7, 8 Open Masculin și 3 categorie, iar asta chiar a fost o bucurie că doar speram la un top 10.” 

 

 

Următoarea zi, din nou pe poteci, revenirea după cursă

 

”Iar pentru că mi-am trimis către București încălțămintea de trail am făcut prima ieșire pe trail cu modelul On Cloudflow, care sunt printre cei mai ușori pentru asfalt. 

Totodată, pe lângă o bună aderența, mitul posibilelor pietre care pot intra în acele găurele din talpa încălțărilor, a căzut. M-am simțit extraordinar cu ei ” 

 


 

Felicitări tuturor celor implicați în acest eveniment, concurenților, susținătorilor, voluntarilor și organizatorilor.

Ne vedem și anul viitor!

 

Photo credit: Brasov Marathon, Fisheye.ro, Radu Diaconescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here