Menu
Your Cart

Magazin fizic: deschis  /  Service: deschis  /  Magazin online: deschis / Cauti un home trainer? Citeste aici.

Garmin Vivofit 4 L negru

Garmin Vivofit 4 L negru
Garmin Vivofit 4 L negru
Cauți altă culoare/model?
Dacă nu ai gasit ce căutai, nu ezita să ne contactezi.
Cel mai mic pret
Ai gasit un pret mai mic? Scrie-ne si te sunam.
Transport gratuit
Livrare gratuita pentru comenzile de la 99 lei pentru plata online. Vezi mai multe detalii aici.
  • Stoc: În Stoc
  • Model: 010-01847-13
450 Lei

Tracker de activitate cu durată de viaţă a bateriei de peste 1 an

  • Cuprinde un afişaj color permanent pornit şi baterie cu durată de viaţă de peste 1 an1; nu necesită încărcare
  • Monitorizează paşii, distanţa şi caloriile arse, monitorizează somnul şi oferă un obiectiv personalizat de paşi parcurşi zilnic2
  • Poate fi utilizat în siguranţă la înot şi la duş3
  • Se sincronizează periodic cu Garmin Connect, unde puteţi să salvaţi, să planificaţi şi să distribuiţi activităţile, să vă implicaţi în competiţii sociale şi multe altele
  • Funcţia Garmin Move IQ detectează automat activitatea şi clasifică tipul de activitate în Garmin Connect

Găsiţi mai multe moduri de a depăşi performanţele anterioare cu dispozitivul vívofit 4 uşor de utilizat. Acesta vă oferă monitorizarea activităţii şi libertatea de a face mişcare fără să luaţi o pauză pentru reîncărcare. Cu bateria sa cu durată de viaţă de peste 1 an, vívofit 4 este perfect de purtat 24/7, astfel încât să vă monitorizaţi întotdeauna activitatea, clasificând-o automat cu Move IQ şi multe altele.

Poate fi purtat 24/7

Poate fi purtat 24/7

Trackerul de activitate vívofit 4 vă urmăreşte progresul 24/7 şi vă permite să vă debarasaţi de cablul de încărcare, datorită bateriei sale cu durată de viaţă de peste 1 an. Acesta poate fi de asemenea utilizat în siguranţă la bazin sau la duş şi afişajul color mereu pornit este luminos şi uşor de utilizat, chiar şi în lumina solară. Lăsaţi-vă personalitatea să iasă în evidenţă personalizând ecranul cu teme de culoare, feţe de ceas şi fraze de text sau înlocuind brăţara cu alta diferită. Brăţările accesoriu sunt disponibile în diverse culori şi stiluri.

Confort la încheietura mâinii dvs.

Cu vívofit 4, vă oferim mai multe instrumente noi concepute pentru a vă face viaţa mai confortabilă. Utilizaţi widget-ul care afişează date meteo, ilustraţii cu ceea ce vă rezervă ziua. Setaţi o alarmă în aplicaţie care va porni de pe dispozitivul dvs. sau setaţi chiar un cronometru pentru numărătoare inversă de la încheietura mâinii dvs. pentru a vă reaminti când este timpul să opriţi cuptorul. V-aţi pierdut telefonul? vívofit 4 vă poate ajuta şi în această privinţă.

Puneţi-vă în mişcare cu uşurinţă

Nu este nevoie să porniţi şi să opriţi manual cronometrul de activitate — Move IQ se ocupă de acest aspect. Acesta poate să captureze şi să clasifice automat diferite activităţi precum mersul pe jos, alergarea, ciclismul, înotul şi utilizarea unei biciclete eliptice. Pentru mers pe jos şi alergări, acesta poate chiar să pornească automat un cronometru de activitate. Revizuiţi mai târziu datele capturate pe Garmin Connect.

Monitorizare personalizată a activităţii plus motivaţie

vívofit 4 vă inspiră să vă puneţi în mişcare. Pe lângă monitorizarea paşilor, a distanţei, a caloriilor arse şi a somnului, acesta monitorizează şi perioadele de inactivitate. O bară de mişcare colorată se umple pentru a vă anunţa că aţi staţionat prea mult timp. Resetaţi-o mergând pe jos câteva minute. vívofit 4 chiar învaţă nivelul dvs. curent de activitate, apoi vă alocă un obiectiv zilnic fezabil. Pe măsură ce atingeţi aceste obiective, acesta va modifica obiectivul pentru ziua următoare, ajutându-vă să faceţi treptat tranziţia către un stil de viaţă mai sănătos.

Partajare şi competiţie

Pe parcursul zilei, vívofit 4 se sincronizează periodic cu Garmin Connect. Aplicaţia Garmin Connect™ vă ajută ca autodepăşirea zilnică să fie mai uşoară ca oricând. Cardurile de activitate în culori vii atractive vă furnizează dintr-o privire toate statisticile. Derulaţi în jos pentru a compara uşor valorile totale zilnice cu rezultatele anterioare sau atingeţi pentru a obţine informaţii mai detaliate. Activităţile dvs. şi alte măsurători ale condiţiei fizice înregistrate de dispozitivul dvs. sunt prezentate cu detalii pline de culoare. Iar datele pe care le vizualizaţi sunt particularizate numai pentru dvs. şi pentru modul dvs. de deplasare, fără alte detalii.

Partajare şi competiţie

Competiţii de paşi cu copiii dvs.

Utilizaţi funcţia Toe-to-Toe pentru a vă chema copiii la o competiţie de paşi. Trackerul de activitate vívofit 4 se poate conecta wireless la dispozitivul vívofit jr. 2 din apropiere al copilului dvs. sau chiar la alt dispozitiv vívofit 4 pentru a porni o competiţie instantanee de paşi cronometrată. Totul este controlat chiar de la încheietură şi, odată ce s-a terminat competiţia, veţi vedea amândoi numărul total de paşi din timpul competiţiei unu la unu şi veţi afla cine a ieşit învingător.

vivofit 4

 

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Material bandă Silicon sau TPU
Physical size Lăţime: 19 mm
Grosime: 9,4 mm

Circumferinţă (mic/mediu): 122-188 mm
Circumferinţă (mare): 148-215 mm
Greutate Mic/mediu: 25 g
Mare: 25,5 g
Rezistenţă la apă Swim
Tip afişaj Vizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transflectiv de 8 culori
Dimensiune afişaj 11 x 11 mm
Rezoluţie afişaj 88 x 88 pixeli
Afişaj în culori  
Durata de viaţă a bateriei Până la 1 an (2 x SR43 înlocuibil)
Memorie integrată 4 săptămâni de date de activitate

Lasa un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun