Menu
Your Cart

Magazin fizic: deschis  /  Service: deschis  /  Magazin online: deschis / Cauti un home trainer? Citeste aici.

Garmin Instinct Sea Foam

Garmin Instinct Sea Foam
Garmin Instinct Sea Foam
Garmin Instinct Sea Foam
Garmin Instinct Sea Foam
Garmin Instinct Sea Foam
-30 %
Garmin Instinct Sea Foam
Garmin Instinct Sea Foam
Garmin Instinct Sea Foam
Garmin Instinct Sea Foam
Garmin Instinct Sea Foam
Garmin Instinct Sea Foam
Cauți altă culoare/model?
Dacă nu ai gasit ce căutai, nu ezita să ne contactezi.
Cel mai mic pret
Ai gasit un pret mai mic? Scrie-ne si te sunam.
Transport gratuit
Livrare gratuita pentru comenzile de la 99 lei pentru plata online. Vezi mai multe detalii aici.
  • Stoc: În Stoc
  • Model: 010-02064-05
Oferta expira la data:
Day
Hour
Min
Sec
1.049 Lei
1.500 Lei

Ceas solid cu GPS, construit să reziste în cele mai dure medii

  • Realizat la standardul militar S.U.A. 810G pentru rezistenţă termică, la şocuri şi la apă (rezistă la apă la 100 metri)
  • Compatibilitatea cu busola încorporată cu 3 axe şi altimetrul barometric plus sistemele multiple globale de navigare prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) vă ajută să monitorizaţi medii mai dificile decât prin utilizarea exclusivă a GPS-ului
  • Monitorizaţi-vă pulsul, activitatea şi nivelul de stres, antrenaţi-vă cu profiluri de activitate preîncărcate
  • Rămâneţi conectaţi cu notificări inteligente şi încărcări automate de date în comunitatea online de fitness Garmin Connect
  • Utilizaţi funcţia TracBack® pentru a naviga pe aceeaşi rută înapoi la punctul de pornire; utilizaţi site-ul web şi aplicaţia Garmin Explore ca să vă planificaţi călătoriile în avans
  • Durata de viaţă a bateriei: până la 14 zile în modul de ceas inteligent, până la 16 ore în modul GPS şi până la 40 ore în modul de economisire a bateriei UltraTrac (în funcţie de setări)
  • Meniu ceas si manual de utilizare in limba romana

Conceput să reziste, ca şi dvs.

Atunci când vă puteţi baza pe Instinct, lumea se poate baza pe dvs. Acest ceas solid, fiabil, cu GPS pentru exterior este realizat la standardul militar S.U.A. 810G pentru rezistenţă termică, la şocuri şi la apă (rezistă la apă la 100 metri). Carcasa din polimer ranforsat cu fibre adaugă rezistenţă şi durabilitate, iar afişajul ranforsat chimic, rezistent la zgârieturi are un contrast suficient de ridicat pentru a fi lizibil în lumina strălucitoare a soarelui, astfel încât îl puteţi lua cu dvs. în condiţiile extreme pe care le înfruntaţi în fiecare zi. În plus, brăţările din silicon complet ventilate includ două bucle independente de prindere pentru a asigură o fixare fermă şi pentru ca dvs. să nu vă agăţaţi de lucruri.

At a Glance

GPS-ul pe care puteţi conta

Nu aţi fost niciodată genul care să urmeze rutele deja cunoscute — aici intervine Instinct. Capabilitatea reţelelor de sateliţi GPS, GLONASS şi Galileo monitorizează medii mai dificile decât prin utilizarea exclusivă a GPS-ului. Busola încorporată cu 3 axe şi altimetrul barometric vă ajută să ştiţi unde vă aflaţi. Renunţaţi la presupuneri în timpul călătoriei dvs. la întoarcere, utilizând funcţia TracBack pentru a naviga pe aceeaşi rută înapoi, către punctul de pornire.

Monitorizare şi antrenament

Ceasul Instinct cu GPS vă monitorizează pulsul, activitatea şi stresul pe parcursul zilei, astfel încât să ştiţi cât de multe aţi realizat — şi cât efort aţi depus pentru a le realiza. Când sunteţi pregătiţi să vă antrenaţi, vă punem la dispoziţie profiluri de activitate preîncărcate pentru alergare, ciclism, înot şi multe altele.

Rămâneţi conectaţi

Notificările inteligente vă permit să vă lăsaţi telefonul în buzunar. Asociaţi-vă telefonul cu Instinct şi cu comunitatea noastră online de fitness Garmin Connect pentru actualizări automate, monitorizare în timp real şi funcţia GroupTrack. Sau, asociaţi cu site-ul web Garmin Explore şi aplicaţie pentru a planifica aventurile înainte de a pleca.

"
Dimensiuni și performanță
Dimensiuni 45x45x15,3 mm
Dimensiune display 23mm diametru
Rezoluție display 128 x 128 pixeli
Display color Nu
Greutate 52g
Baterie Smartwatch mode: Up to 14 days GPS mode: Up to 16 hours UltraTrac™ mode: Up to 40 hours

Lasa un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun