Menu
Your Cart

Accesorii

Tip afisare

Perechea potrivita la costumul de neopren pentru caldura suplimentara in conditii de temperatura a apei mai scazuta decat cea obisnuita.   MATERIAL: 100% Neopren CONFORT Caldura castigata prin acoperirea capului cu aceasta cagula iti va permite sa ramai in apa un timp mai indelungat. PRACT..
130 Lei
Folosind neopren 100% de 3mm, cagula noastra Thermal Neoprene Swim Cap poate fi combinatia potrivita la costumul de neopren pentru caldura suplimentara in conditii de temperatura a apei mai scazuta decat cea obisnuita. Piesa ajustabila din dreptul barbiei ofera un fit exact, iar tempe..
176 Lei
Aceste manusi de inot din neopren sunt complet etanse, cu cusaturi invizibile, si dispun de un design 3D confortabil, pentru a oferi protectie maxima impotriva frigului. Mansetele extinse, tot din neopren de 3mm, acopera o suprafata si mai intinsa.   MATERIAL - 100% Neopren CALDURA- Ace..
205 Lei
DESCRIERE Bluza de lycra cu protectie UV ofera in acelasi timp si confort sporit la purtarea pe sub costumul de neopren. Poate fi folosita la orice tip de activitate nautica, oferindu-ti vizibilitate foarte buna si protectie la razele soarelui.  MATERIAL: Cl-PRO FLEX - 190GSM: 78% POLYAMIDE, 2..
176 Lei
Solutia de curatare Wetsuit Cleaner a neoprenelor de la Orca este un produs de curatare ecologic, dizolvabil la apa, care a fost special creat pentru a curata si dezinfecta produse de neopren. Poate inlatura cu usurinta mirosul si murdaria, reziduurile organice, resturile de sare si crema solara, la..
89 Lei
Perechea potrivita la costumul de neopren pentru caldura suplimentara, oferind si protectie la alunecare atunci cand te indrepti catre apa.   MATERIAL: 100% Neopren CONFORT Neoprenul de 3mm ofera caldura suplimentara si confort in orice conditii de apa rece. PRACTIC Ajustabilitatea de la ..
148 Lei
NEOPRENE SHORT Esti in cautare de un short de neopren daca sa iti ofere flotabilitate singur sau sub costumul de neopren? Orca Neopren Short este exact ceea ce cautai.   HIGHLIGHTS MATERIAL Yamamoto 39cell SCS coated neoprene FLOTABILITATE 8mm panou frontal si 6mm panol dorsal iti..
379 Lei
Descriere   Protectiile noastre de gambe din neopren au fost gandite special pentru curse de SwimRun. Acestea iti ofera flotabilitatea suplimentara pe gambe, eliminand necesitatea unui plutitor pe care ar trebui sa-l cari dupa tine la proba de alergare.  Un alt avantaj in alegerea ac..
179 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)