Garmin Edge 520 Plus Pachet Senzori

-15% Precomanda

Cauți altă culoare/model?

Dacă nu ai gasit ce căutai, nu ezita să ne contactezi.

Importator oficial Garmin

Trisport este importator oficial Garmin.

Cel mai mic pret

Ai gasit un pret mai mic? Scrie-ne si te sunam.

Transport gratuit

Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 450 lei.

Garantie

Aparatele Garmin beneficiaza de garantie 24 de luni.
Mai multe detalii despre tipul de garantie puteti vedea aici.

Cod produs: 010-02083-11
1.890 lei 1.599 lei
Cant: Adaugă în Coş

Computer de bicicletă cu GPS, avansat şi uşor de utilizat, pentru competiţii şi navigaţie

 • Include funcţii de navigaţie avansată, inclusiv alerte pentru ciclist nou şi harta pentru ciclism Garmin cu indicaţii pentru fiecare viraj – pe şosea şi pe teren accidentat
 • Segmentele Strava în timp real preîncărcate vă permit să concuraţi secundă cu secundă cu timpul cel mai bun anterior sau cu recordul personal al unui alt ciclist; vedeţi rezultate în timp real direct pe ecran
 • Rămâneţi conectat1 cu LiveTrack şi GroupTrack2, notificări inteligente, mesaje între ciclişti şi detecţie a incidentelor integrată
 • Monitorizează valoarea VO2 max. şi timpul de recuperare specifice pentru ciclism când este utilizat cu un senzor de putere şi de puls
 • Urmăreşte puterea de prag funcţională (FTP) şi dinamica ciclismului când este utilizat cu contoarele de putere Vector
 • Durata de viaţă a bateriei: până la 15 ore3

Cu Edge 520 Plus, vă puteţi antrena mai inteligent şi descoperi trasee noi. Acest computer pentru ciclism dispune de un sistem avansat de navigare şi provocări integrate, pentru a nu mai aminti un ecran în culori luminoase, segmentele Strava în timp real şi harta pentru ciclism Garmin cu instrucţiuni viraj cu viraj. Indiferent dacă exploraţi trasee noi sau vă forţaţi limitele în timpul cursei, Edge 520 Plus are exact ceea ce vă trebuie.

Navigare avansată cu harta pentru ciclism Garmin

Edge 520 Plus este preîncărcat cu harta pentru ciclism Garmin şi include indicaţii de navigare pas cu pas şi alerte de navigare, care vă înştiinţează înaintea virajelor strânse. Şi, bineînţeles, dispozitivul este suficient de inteligent pentru a vă readuce pe ruta aleasă, sau înapoi de la început, dacă vă abateţi de la aceasta sau decideţi să reveniţi acasă mai devreme.

Navigare avansată cu harta pentru ciclism Garmin

Mesaje între ciclişti

Nu este nevoie să folosiţi telefonul sau să vă faceţi griji în legătură cu alţi ciclişti din grup care rămân în urmă sau rulează înainte. Funcţia de mesaje între ciclişti vă permite să trimiteţi note scrise în prealabil de pe computerul dvs. pentru ciclism Edge 520 Plus pe computerul acestuia1. Anunţaţi-vă prietenii că îi veţi prinde din urmă în câteva minute sau spuneţi-le dacă doriţi să nu vă aştepte. Dacă aţi făcut o pană sau aveţi nevie de ajutor, puteţi trimite un mesaj cicliştilor din grup asociaţi cu GroupTrack pentru a vă putea găsi.

Mesaje între ciclişti

Monitorizare avansată a performanţelor

Edge 520 Plus este compatibil cu senzorii cu tehnologie ANT+®, inclusiv senzorii de viteză, cadenţă şi puls. Pentru şi mai multe date de performanţă, 520 Plus este de asemenea compatibil cu contoarele de putere ANT+, inclusiv Vector 3 (comercializat separat). Contorul nostru unic, pe baza pedalelor, măsoară puterea totală, echilibrul stânga/dreapta şi cadenţa. Puteţi chiar să înregistraţi dinamica ciclismului, pentru a obţine o imagine mai bună asupra formei dvs., inclusiv când puterea dvs. este aplicată pe pedală şi la acţionarea pedalelor.

Monitorizare avansată a performanţelor

Odată cu adăugarea unei curele de puls (comercializată separat), obţineţi accesul la o varietate de date fiziologice. Vizualizaţi valoarea VO2 max. specifică ciclismului împreună cu un consultant pentru recuperare, care vă analizează datele şi vă spune cât trebuie să aşteptaţi înainte de a încerca o altă cursă dificilă. Acest sistem conectat format din senzori, accesorii, computer pentru ciclism şi analiză post cursă, împreună cu comunitatea noastră online Garmin Connect vă permite să monitorizaţi modul în care funcţionează organismul dvs. de la o cursă la alta.

HRM

Personalizaţi-vă dispozitivul

Este uşor să vă personalizaţi computerul pentru ciclism Edge 520 Plus cu aplicaţiile, widgeturile şi câmpurile de date gratuite dorite din magazinul Connect IQ. Aplicaţii precum AccuWeather MinuteCast vă anunţă când se va opri ploaia, ca să vă faceţi timp pentru o plimbare cu bicicleta. Obţineţi feedback imediat cu aplicaţia MPA and Power de la Xert pentru a vedea dacă vă depăşiţi nivelul de efort maxim disponibil. O varietate de câmpuri de date configurabile vă arată statisticile preferate pe un singur ecran, uşor de vizualizat.

Personalizaţi-vă dispozitivul

Mergeţi cu bicicleta cu încredere şi uşurinţă

Edge 520 Plus este compatibil cu linia noastră de dispozitive Varia cu informaţii privind deplasarea cu bicicleta, inclusiv radar cu retrovizor şi cu luminile inteligente ale bicicletei. Prin asocierea acestor dispozitive cu Edge, puteţi primi alerte chiar pe afişajul Edge, privind vehiculele care se apropie şi pentru a le permite şoferilor să vă vadă. Utilizaţi LiveTrack pentru a permite prietenilor şi familiei să vă urmărească locaţia în timp real sau utilizaţi GroupTrack2 pentru a vă monitoriza colegii de tură şi pentru a le permite acestora să vă monitorizeze dacă vă despărţiţi. Edge 520 Plus dispune de un sistem integrat de detectare a incidentelor, care trimite automat locaţia dvs. unei persoane de contact în caz de urgenţă atunci când aveţi probleme.

Mergeţi cu bicicleta cu încredere şi uşurinţă

Segmentele Strava în timp real vă ajută să obţineţi performanţe mai bune

Garmin şi Strava vă oferă şi mai multe modalităţi de a vă testa limitele. Veţi primi în continuare alerte pentru începutul şi finalul unui segment şi veţi putea să concuraţi virtual împotriva propriului record personal şi cu prietenii de pe Strava, graţie unei comparaţii secundă cu secundă reconcepute, care vă indică rezultatele dvs. Acum, veţi putea, de asemenea, să vă comparaţi efortul actual cu recordul personal, cel mai recent antrenament sau cele mai bune rezultate ale prietenilor dvs. În cele din urmă, cu aplicaţia preîncărcată Strava Routes Connect IQ, rutele marcate cu stea pot fi acum trimise wireless la computerul pentru ciclism Edge, aşa încât să puteţi naviga şi concura simultan pe segmentele Strava preferate.

Prin achiziţia unui computer Edge 520 Plus, primiţi o evaluare gratuită de 60 de zile pentru Strava Premium, deci puteţi alege cele mai bune instrumente pentru a vă depăşi limitele.

Segmentele Strava în timp real vă ajută să obţineţi performanţe mai bune

Plan de efort personalizat pentru ziua cursei de la Best Bike Split

Aplicaţia preîncărcată Best Bike Split vă permite să vedeţi cum modificări ale greutăţii, forţei şi rezistenţei la înaintare vă pot afecta timpul vizat de finalizare a cursei şi creează planul perfect de efort pentru ziua cursei. Cu aplicaţia Best Bike Split Race Sync, planul de efort pentru ziua cursei vă va ajuta să obţineţi cel mai bun timp de cursă. Nu trebuie decât să conectaţi contul Best Bike Split cu dispozitivul Edge 520 Plus şi veţi putea accesa uşor toate planurile de cursă actuale. Creaţi astăzi un cont Best Bike Split.

De la plan la performanţă cu TrainingPeaks

Cu aplicaţia TrainingPeaks Connect IQ beneficiaţi de antrenamentul planificat în fiecare tură cu bicicleta pornind computerul pentru ciclism Edge 520. Aplicaţia preîncărcată vă afişează antrenamentul zilnic direct pe dispozitivul Edge. Acesta vă ghidează în timp real pe parcursul antrenamentului, completând cu ţinte de intensitate şi cu durate ale intervalelor. După antrenament, sincronizaţi cu TrainingPeaks pentru analize detaliate şi pentru a vă măsura nivelul de atingere a obiectivelor. Creaţi un cont TrainingPeaks gratuit şi începeţi să folosiţi un plan de antrenament gratuit.

De la plan la performanţă cu TrainingPeaks

Aplicaţia Trailforks

Cu ajutorul aplicaţiei Trailforks, puteţi descărca hărţi cu trasee pentru utilizarea offline atunci când plecaţi în cursă. Cu trasee din peste 80 de ţări, hărţile Trailforks includ informaţii topografice, puncte de interes, hărţi calorice, stările traseelor fotografii, videoclipuri şi multe altele. Indiferent când vă deplasaţi cu bicicleta, veţi avea acces la cele mai bune informaţii actualizate, pentru a vă putea planifica deplasarea, descoperi trasee noi şi îmbunătăţi experienţa deplasării. Acum, cu integrarea Garmin Edge, veţi avea acces la cele mai bune trasee Trailforks direct de pe ghidon.

Aplicaţia Trailforks

 

Continut pachet

 • Edge 520 Plus
 • Suport de montaj încastrat frontal
 • Suport de montaj standard
 • Senzor de viteză
 • Senzor de cadenţă
 • Monitor cardiac
 • Conexiune
 • Cablu de date/încărcare
 • Manuale
Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra -36%
Ceas multisport cu GPS pentru sport, aventură şi stil Ceas multisport compact (47 mm), cu GP..
2.650 lei 1.699 lei
Bazat pe 8 recenzii.
Speed Cadence Sensor set Garmin La comanda
Monitorizează-ți cadența de pedalare cu senzorul Garmin de viteză / cadență care se auto-calibrează...
330 lei
Bazat pe 11 recenzii.
Garmin Edge 20 La comanda
Computer de ciclism cu GPS, compact şi uşor de utilizat Monitorizează timpul, distanţa şi ..
585 lei
Garmin Edge 25 -10%
Computer de ciclism cu GPS, compact şi uşor de utilizat, cu funcţii conectate Monitorizează ..
765 lei 689 lei
Garmin Varia Radar Produs scos din fabricatie
Vă alertează în privinţa vehiculelor care se apropie din spate Primul radar de ciclism din..
915 lei
Cadence Sensor Garmin La comanda
Monitorizează-ți cadența de pedalare cu senzorul Garmin de viteză / cadență care se auto-calibrează...
185 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Lumini inteligente fata Garmina Varia HL 500 Produs scos din fabricatie
Aveţi nevoie de lumini mai inteligente, nu mai intense Funcţionează independent şi se inte..
899 lei
Senzor viteza ANT+ Garmin La comanda
Monitorizează-ți viteza de pedalare cu senzorul de viteză Garmin ANT+ care se auto-calibre..
185 lei
Bazat pe 3 recenzii.
Edge 25 Garmin Bundle La comanda
Computer de ciclism cu GPS, compact şi uşor de utilizat, cu funcţii conectate Monitorizează ..
915 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Garmin Varia Radar Pachet Produs scos din fabricatie
Vă alertează în privinţa vehiculelor care se apropie din spate Primul radar de ciclism din l..
1.375 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Pachet Lumini inteligente Varia Garmin Produs scos din fabricatie
Aveţi nevoie de lumini mai inteligente, nu mai intense Funcţionează independent şi se inte..
1.350 lei
Garmin Varia Lumini inteligente Spate TL300 Produs scos din fabricatie
Aveţi nevoie de lumini mai inteligente, nu mai intense Funcţionează independent şi se ..
320 lei
Acum poti controla ciclocomputerul Garmin Edge fara sa mai iei mana de pe ghidon. Are 3 butoane din ..
249 lei
Garmin Edge 520 husa silicon neagra La comanda
Protejează-ti Garmin-ul Edge 520 cu aceată husă de silicon. Ea este concepută special pentru Garmin ..
75 lei
Bazat pe 4 recenzii.
Un suport pe care poti atasa: în partea superioară: un Garmin Edge sau un Fenix 3 / Forerunner..
210 lei
Garmin Varia Vision La comanda
Vizualizaţi statisticile de ciclism fără a vă lua ochii de la drum Acest dispo..
1.890 lei
Garmin Forerunner 235 negru-gri -49%
Ceas de alergare GPS cu măsurarea pulsului la încheietură Măsoară distanța, ritmul, timpul, pu..
1.660 lei 849 lei
Bazat pe 15 recenzii.
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra -41%
Obţineţi mai multe de la antrenamentele dvs. Ceasul GPS multisport ultra cu hărţi TOPO color..
3.699 lei 2.199 lei
Bazat pe 40 recenzii.
Garmin Forerunner 935 negru -24%
Ceas premium cu GPS pentru alergare/triatlon, cu monitorizarea pulsului la încheietura mâinii1 ..
2.640 lei 1.999 lei
Bazat pe 11 recenzii.
Garmin Vivoactive 3 negru-argintiu -27%
Ceas inteligent cu GPS şi aplicaţii pentru sport integrate, cu monitorizarea pulsului la încheietu..
1.580 lei 1.149 lei
Bazat pe 4 recenzii.
Garmin GPSMAP 64s -12%
Dispozitiv robust, portabil, cu funcţii complete, GPS, GLONASS şi conectivitate wireless Ecr..
1.650 lei 1.450 lei
Bazat pe 3 recenzii.
Garmin Fenix 5 Sapphire Black cu curea neagra -26%
Ceas multisport cu GPS pentru sport, aventură şi stil Ceas multisport compact (47 mm), cu GP..
3.249 lei 2.399 lei
Bazat pe 3 recenzii.
Pulsul pentru toate cele 3 discipline: inot, bicicleta si alergare Conceputa pentru triatleti ..
610 lei
Bazat pe 8 recenzii.
45NRTH Wölvhammer MTB Stoc epuizat
Wölvhammer este o combinație între încălțămintea tradițională de ciclism și un bocanc avansat de mun..
1.530 lei
Garmin Forerunner 735xt negru-gri -29%
Ceas de alergare cu GPS, funcţii multi-sport şi monitorizarea pulsului la încheietură Măsoar..
2.100 lei 1.499 lei
Bazat pe 8 recenzii.
Garmin Fenix 5S Silver cu curea alba Carrara -20%
Obţineţi mai mult la antrenamente cu mai puţină greutate la încheietură Ceas GPS multisport ..
2.799 lei 2.249 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Garmin Fenix 5x Plus Sapphire -11%
Performanţă axată pe excelenţă Ceasul multisport suprem cu GPS şi tehnologie de măsurare a p..
4.039 lei 3.599 lei
Garmin Edge 520 Performance Bundle -24% Produs scos din fabricatie
Un computer cu GPS pentru ciclism vă permite să concuraţi şi să comparaţi Oferă provocări ad..
1.830 lei 1.399 lei
Bazat pe 4 recenzii.
Garmin Fenix 5S Silver cu curea neagra -23%
Obţineţi mai mult la antrenamente cu mai puţină greutate la încheietură Ceas GPS multisport ..
2.799 lei 2.149 lei
Bazat pe 4 recenzii.
Garmin Edge 820 pachet Performance Bundle -29%
Computer pentru bicicletă cu GPS pentru performanţe şi curse Uşor şi compact, cu afişaj capa..
2.399 lei 1.699 lei
Bazat pe 6 recenzii.