Menu
Your Cart

Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra

Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
-34 %
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Garmin Fenix 5 Silver cu curea neagra
Cauți altă culoare/model?
Dacă nu ai gasit ce căutai, nu ezita să ne contactezi.
Cel mai mic pret
Ai gasit un pret mai mic? Scrie-ne si te sunam.
Transport gratuit
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 99 lei.
 • Stoc: În Stoc
 • Model: 010-01688-03
Oferta expira la data:
Day
Hour
Min
Sec
1.749 Lei
2.650 Lei

Opţiuni disponibile

Ceas multisport cu GPS pentru sport, aventură şi stil

 • Ceas multisport compact (47 mm), cu GPS şi tehnologie Elevate de măsurare a pulsului la încheietură1
 • Design cu prindere din oţel cu antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi carcasă din oţel forjat, pentru a asigura o integritate optimă în medii solicitante
 • Profiluri de activitate preîncărcate pentru toate sporturile şi aventurile dvs.
 • Ordonaţi statisticile cheie la îndemână cu widgetul pentru performanţă care vă arată efectele şi progresul antrenamentelor dvs.
 • Funcţiile conectate2 includ notificări inteligente, încărcări automate în comunitatea sportivă online Garmin Connect şi personalizare prin feţe de ceas şi aplicaţii gratuite în magazinul nostru Connect IQ
 • Senzori de exterior, inclusiv GPS şi poziţionare prin satelit GLONASS, altimetru barometric, busolă cu 3 axe dotată cu giroscop
 • Pachetul Performer fēnix 5 include un monitor HRM-Tri pentru o dinamică avansată a alergării şi monitorizarea pulsului în timpul înotului

Depăşiţi-vă limitele în fiecare zi. fēnix 5 este un ceas multisport premium cu GPS, ce dispune de tehnologie de monitorizare a pulsului la încheietură1, funcţii de antrenare avansate şi brăţări interschimbabile, care vă permit să treceţi de la munca de birou la antrenamente fără efort. Indiferent de sportul pe care doriţi să-l urmăriţi, fēnix 5 vă va ajuta, prin intermediul profilurilor de activitate încorporate şi valorilor de performanţe avansate, care adaugă un plus de control asupra eficienţei antrenamentelor, precum şi notificărilor inteligente2.

At a Glance

 

Design uluitor, performanţe excepţionale

fēnix 5 este un ceas multisport compact de 47 mm, o dimensiune optimizată pentru performanţe. fēnix 5 dispune de un design atletic robust şi de un aspect de calitate superioară cu o antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi o carcasă din oţel forjat, pentru a garanta performanţe în cele mai solicitante medii (rezistenţă la apă până la 100 m adâncime). fēnix 5 se potriveşte atât dorinţelor de ordin estetic., cât şi ambiţiilor atletice.

 

Lizibilitate incredibilă chiar şi când alergaţi

Garmin Chroma Display întotdeauna pornit, de înaltă rezoluţie, în culori complete asigură oricând o lizibilitate sporită. fēnix 5 dispune de un afişaj de 1,2 inci, cu tehnologie transreflectivă, care reflectă şi transmite lumina în acelaşi timp, ceea ce permite feţei ceasului să fie mai uşor de citit sub razele puternice ale soarelui. 

fenix hr

 

Puls măsurat la încheietură1

Pentru a oferi libertate deplină atletului ambiţios, toate modelele fēnix 5 includ tehnologie Elevate de măsurare a pulsului la încheietură, care vă permite să vă monitorizaţi pulsul fără să purtaţi o bandă toracică. Cu noul senzor Elevate complet integrat la încheietura dvs. puteţi controla în orice moment intensitatea antrenamentului şi urmări activităţile zilnice prin monitorizarea pulsului 24/7, pentru a obţine informaţii mai precise despre caloriile arse pe parcursul zilei.

fenix hr

 

 

Asortaţi-vă cu orice stil cu ajutorul brăţărilor interschimbabile

O selecţie de curele QuickFit la alegerea dvs., din piele, metal sau silicon vă ajută să vă asortaţi pentru a vă potrivi stilul cu orice tip de sport sau activitate. Nu sunt necesare instrumente pentru a vă transforma ceasul. Pur şi simplu schimbaţi, apăsaţi şi gata.

fenix hr

 

Tot ceea ce trebuie să ştiţi despre antrenamentul dvs.

Obiectivul dvs. de a vă îmbunătăţi continuu performanţa vă motivează pe parcursul a ore în şir de antrenament. Noul widget fēnix 5 privind performanţele deţine toate informaţiile necesare, accesibile rapid dintr-un singur loc, pentru a monitoriza mai bine nivelul de condiţie fizică şi a vă ajuta să vă antrenaţi mai eficient.

 • Starea antrenamentului: Vă arată cât de eficient este antrenamentul şi vă ghidează productivitatea antrenamentelor şi progresului înregistrat.
 • Funcţia de estimare a valorii maxime VO2: date de performanţă pentru abdomene, alegare sau ciclism, pentru a estima volumul maxim de oxigen pe care îl puteţi consuma pe minut şi pentru a vă oferi o indicaţie a nivelului de condiţie fizică.
 • Solicitarea fizică: vă spune cât de intens vă antrenaţi într-un interval de timp, indiferent de activitate.
 • Consultant de recuperare: cronometrul de recuperare vă spune timpul recomandat de recuperare, cronometrând de la ultimul antrenament.
fenix hr

 

Indicatori mai avansaţi precum Pragul funcţional de putere (FTP) şi Pragul lactic vă ajută să evaluaţi mai bine nivelul real de performanţă în timp ce pedalaţi sau alergaţi, iar Predictorul de cursă va putea estima la un moment dat timpul ideal în care aţi termina o cursă pe distanţa de 5 km, 10 km, semi-maraton şi maraton, pe baza valorii maxime VO2 actuale. Training Effect 2.0 vă va oferi scoruri de beneficiu aerobice şi anaerobice pentru fiecare sesiune de antrenament, pentru a vă ajuta să înţelegeţi dacă intervalul de intensitate ridicată a antrenamentului chiar dă rezultate.

fenix hr

 

 

Alergaţi mai inteligent

Acum ajungeţi mai departe cu datele de alergare. Funcţiile de antrenament Garmin care utilizează măsurători fiziologice extinse şi o dinamică avansată a alergării1 vă pot ajuta să vă îmbunătăţiţi forma şi performanţa generală. Aceste valori includ condiţii de performanţă care vă compară condiţia actuală cu nivelul mediu de condiţie fizică, ritmul de alergare şi lungimea pasului. Transformaţi fiecare alergare într-o provocare personală, concuraţi împotriva altora pe Strava Live Segments, primiţi alerte despre locurile de start şi de finish, vizualizaţi clasamentul general şi vedeţi cum se compară rezultatul actual cu recordul personal.

Selectaţi pachetul Performer fēnix 5 cu bandă toracică HRM-Tri, pentru a putea să accesaţi valori suplimentare fēnix 53. Măsurători, inclusiv Scor de stres, pentru a măsura nivelul real de stres pe baza variabilităţii pulsului, oscilaţia şi raportul vertical sau durata şi echilibrul la contact cu solul pentru a vă eficientiza alergarea.

fenix hr

Alergare verticală

fēnix 5 este dotat cu funcţii preîncărcate, care vor face diferenţa când alergaţi. Funcţia Urcare/Alergare automată se asigură că obţineţi valorile corespunzătoare în mediile corespunzătoare. Va urmări ritmul şi distanţa când alergaţi pe o suprafaţă orizontală şi va comuta automat la urcare cumulată şi viteză verticală când începeţi să urcaţi. Pentru alergătorii de performanţă, fēnix 5 oferă un mod special care permite monitorizare extinsă, pentru a obţine şi mai multe informaţii şi a urmări până la 50 de ore în noul mod UltraTrac®, optimizat cu giroscop.

Un adevărat talent multisport

Pentru un atlet multisport de orice tip, fēnix 5 este partenerul ideal. Folosiţi profilurile de activitate dedicate pentru Înot-Alergare, Triatlon sau creaţi profilul multisport care vi se potriveşte antrenamentului şi zilei. Comutaţi cu uşurinţă între activităţi apăsând un buton, pentru a vă asigura că toate tipurile de antrenament sunt luate în calcul.

Ceasul pentru toate tipurile de sport

Dincolo de funcţiile pentru alergare, ceasurile fēnix 5 oferă şi seturi de caracteristici speciale pentru ciclism, nataţie, antrenament, schi, golf şi sporturi cu vâsle, inclusiv paddle boarding (vâslit pe placă) în picioare şi canotaj. Pentru ciclism, fēnix 5 arată viteza şi distanţa şi dinamica ciclismului după asocierea unui contor de putere. Pentru înot, dispozitivul urmăreşte distanţa, numărul de mişcări şi altele. Selectaţi unul dintre pachetele fēnix 5 cu banda toracică HRM-Tri şi beneficiaţi de date privind pulsul şi atunci când înotaţi. Modul de schi/snowboard vă pune la îndemână viteza, distanţa, diferenţa de nivel şi contorul automat al cursei. Setul de funcţii pentru sporturile cu vâsle, include numărul de vâsliri, frecvenţa acestora şi chiar distanţa parcursă per vâslire.. Modul de golf indică distanţele către partea din faţă, partea din spate şi centrul zonei green pentru orice teren descărcat din 

Lasa un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun