Menu
Your Cart

Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra

Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
-43 %
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra
Cauți altă culoare/model?
Dacă nu ai gasit ce căutai, nu ezita să ne contactezi.
Cel mai mic pret
Ai gasit un pret mai mic? Scrie-ne si te sunam.
Transport gratuit
Livrare gratuita pentru comenzile de la 99 lei pentru plata online. Vezi mai multe detalii aici.
 • Stoc: În Stoc
 • Model: 010-01733-01
Oferta expira la data:
Day
Hour
Min
Sec
2.099 Lei
3.699 Lei

Opţiuni disponibile

Obţineţi mai multe de la antrenamentele dvs.

 • Ceasul GPS multisport ultra cu hărţi TOPO color preîncărcate pentru Europa şi accesorii pentru funcţii de navigare
 • Design cuprindere din oţel cu antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă, partea din spate din oţel forjat şi cristale de safir pentru a asigura o integritate optimă în medii solicitante
 • Profiluri de activitate preîncărcate pentru toate sporturile şi aventurile dvs. şi tehnologia Elevate™ de măsurare a pulsului la încheietură
 • Ordonaţi statisticile cheie la îndemână cu widgetul pentru performanţă care vă arată efectele şi progresul antrenamentelor dvs.
 • Funcţiile conectate2 includ notificări inteligente, compatibilitate Wi-Fi pentru încărcări automate pe comunitatea sportivă online Garmin Connect™ şi personalizare prin feţe de ceas gratuite şi aplicaţii de la magazinul nostru Connect IQ™
 • Senzori de exterior, inclusiv poziţionare prin satelit GPS şi GLONASS, altimetru barometric, busolă pe 3 axe cu giroscop.

Fenix 5x este partenerul lui Andrei Gligor in cele 7 curse in desert.​

fēnix 5X este ceasul GPS multisport ultra pentru atleţi şi iubitorii de aventuri. Este primul ceas din sera fēnix care oferă hărţi recreaţionale complet color din Europa pentru navigare şi identificarea locaţiei dintr-o privire, astfel încât să vă depăşiţi limitele în fiecare zi şi să găsiţi întotdeauna drumul înapoi. Beneficiaţi de funcţii de antrenare precum tehnologia Elevate de măsurare a pulsului de la încheietură2, profiluri de activităţi încorporate, măsurători avansate de performanţă şi citiri ale stării de antrenament, care vă permit să vă antrenaţi mai eficient. Notificările inteligente1 vă permit să păstraţi legătura de pe drum. În plus, brăţările QuickFit vă permit să personalizaţi aspectul în funcţie de stilul de viaţă sau activitate, fără a avea nevoie de unelte suplimentare.

 

Design impresionant, performanţă puternică

fēnix 5X este un ultra ceas cu un diametru de 51 mm şi cel mai avansat set de funcţii pentru antrenament şi navigare. Ceasul fēnix 5X are un design robust şi un aspect rezistent, de înaltă calitate cu o antenă EXO din oţel inoxidabil ca ramă şi partea din spate şi oţel forjat, pentru a-i asigura integritatea în medii solicitante. rezistent la apă până la adâncimea de 100 de metri. Ceasul fēnix 5X se potriveşte atât dorinţelor de ordin estetic., cât şi ambiţiilor atletice.

 

O hartă complet color pentru linia de sosire

Indiferent dacă sunteţi în oraş sau în mijlocul naturii, o gamă largă de hărţi şi funcţii de navigare de pe fēnix 5X vă ajută să vă orientaţi şi să rămâneţi pe traseu dintr-o singură privire.

 • Hărţi recreaţionale complet color pentru Europa preîncărcate; date de hărţi optimizate pentru navigaţie şi localizare dintr-o privire pe încheietura dvs
 • Opţiunile pentru trasee dus-întors permit alergătorilor şi cicliştilor să introducă distanţa dorită, iar ceasul va sugera trasee potrivite
 • Indiciile de ghidare uşor de citit afişează bannere pe ecran care indică virajele următoare
 • Modul de hartă În jurul meu afişează locaţii din apropiere pe o interfaţă grafică simplificată, care sporeşte percepţia şi orientarea la navigarea în medii nefamiliare
 • Suprapunerile de date de pe hartă evidenţiază informaţii cheie, pentru a nu fi nevoie să comutaţi ecranele în timpul unei activităţi
 • Funcţia GroupTrack4 vă permite să monitorizaţi locaţia prietenilor dvs. pentru activităţi precum schiul; LiveTrack le permite prietenilor dvs. să vă urmărească aventurile în timp real2
fenix hr

Lizibilitate excepţională în timpul alergării

Un afişaj color Garmin Chroma Display permanent pornit, de înaltă rezoluţie, asigură o lizibilitate excelentă în orice moment. fēnix 5X utilizează un afişaj de 1,2’’ cu tehnologie transreflectivă, care reflectă şi transmite lumina, permiţând feţei ceasului să fie şi mai lizibilă în lumina puternică a soarelui. Pentru a garanta o rezistenţă sporită în medii dure, acest ceas sport are un geam din safir de înaltă calitate, rezistent la zgârieturi.

Puls măsurat la încheietura mâinii1

Pentru a oferi o libertate deplină atletului ambiţios, modelele fēnix 5 includ tehnologia Elevate de măsurarea a pulsului de la încheietură, care vă permite să vă măsuraţi pulsul fără a purta o bandă toracică. Cu noul senzor Elevate complet integrat la încheietura dvs. puteţi controla în orice moment intensitatea antrenamentului şi urmări activităţile zilnice prin monitorizarea pulsului 24/7, pentru a obţine informaţii mai precise despre caloriile arse pe parcursul zilei.

fenix hr

 

Asortaţi-vă cu orice stil cu ajutorul brăţărilor interschimbabile

O selecţie de curele QuickFit la alegerea dvs., din piele, metal sau silicon vă ajută să vă asortaţi pentru a vă potrivi stilul cu orice tip de sport sau activitate. Nu sunt necesare unelte pentru a realiza transformarea. Schimbaţi, fixaţi şi sunteţi gata.

quickfit

 

Tot ceea ce trebuie să ştiţi despre antrenamentul dvs.

Încercaţi să fiţi din ce în ce mai bun şi acest lucru vă motivează pe parcursul orelor nesfârşite de antrenament. Noul widget de performanţă al ceasului fēnix 5X păstrează toate informaţiile într-un loc, uşor de accesat, pentru a vă urmări mai bine nivelul de fitness şi a vă ajuta să vă antrenaţi mai eficient.

 • Starea de antrenament: vă spune cât de eficient este antrenamentul dvs. şi indică dacă sesiunile dvs. sunt productive şi dau rezultate.
 • Estimarea valorii VO2 maxime: analizează date de performanţă despre alergare şi ciclism pentru a estima volumul maxim de oxigen pe care îl puteţi consuma pe minute şi vă oferă o indicaţie asupra nivelului dvs. de fitness.
 • Solicitarea fizică: vă spune cât de intens vă antrenaţi pe o perioadă de timp, indiferent de activitate.
 • Consultantul de recuperare: cu cronometrul de recuperare care vă indică timpul de recuperare recomandat, numărând invers de la ultimul antrenament.
fenix hr

Indicatori mai avansaţi, precum pragul funcţional de putere (FTP) şi pragul lactic, vă ajută să evaluaţi mai bine nivelul dvs. de performanţă efectiv în timpul mersului pe bicicletă sau al alergării, iar predictorul de cursă estimează în cele din urmă timpul dvs. ideal pentru curse de 5k (5000 m), 10k (10000 m), semimaraton şi maraton în funcţie de valoarea VO2 maximă curentă. Funcţia Training Effect 2.0 va oferi în plus scorurile beneficiilor aerobice şi anaerobice, pentru a înţelege dacă antrenamentul dvs. de intensitate ridicată are cu adevărat rezultate.

fenix hr

 

Creşteţi ritmul

Acum puteţi ajunge mai departe cu datele dvs. de alergare Funcţiile de antrenament Garmin care utilizează măsurători fiziologice extinse şi o dinamică avansată a alergării1 vă pot ajuta să vă îmbunătăţiţi forma şi performanţa generală. Aceste măsurători includ condiţii de performanţă care compară condiţia dvs. curentă cu media nivelului dvs. de fitness, cadenţei de alergare şi lungimii pasului. Transformaţi fiecare alergare într-o provocare personală, concuraţi împotriva altora pe segmentele live Strava, primiţi alerte privind linia de start şi linia de finish, vizualizaţi clasamentul şi vedeţi cum se compară eforturile dvs. curente cu recordul dvs. personal.

După ce l-aţi asociat cu o bandă toracică pentru puls compatibilă, precum HRM-Run™, puteţi accesa măsurători fēnix 5X 3 suplimentare, precum scorul de stres, pentru a măsura nivelul de stres efectiv în funcţie de variaţia pulsului, oscilaţia şi raportul vertical sau durata şi echilibrul la contact cu solul, pentru a vă creşte eficienţa de alergare.

fenix hr
Informatii aditionale
Material display Sapphire Crystal
Dimensiuni și performanță
Dimensiuni 51 x 51 x 17,5 mm
Dimensiune display 30,4 (1.2")
Rezoluție display 240 x 240 pixeli
Display color Da
Greutate 98g
Baterie Litiu-ion reîncărcabilă internă
Durata de viață a bateriei Până la 35 de ore în mod Ultrac cu GPS pornit; până la 20 ore cu GPS și monitorizare puls optic; Până la 2 saptamani cu monitorizarea pulsului 24/7
Rezistență apă 10 ATM/ 100 metri
GPS Da
GLONASS Da
Receptor sensibil sateliți Da
Notificări smart Da
Alerte vibrații Da
Control muzică Da
Găsește telefonul Da
Control VIRB Da
Memorie 12 GB
Wi-Fi Da
Dimensiune curea 26mm
Geam safir Da

Lasa un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun