Menu
Your Cart

Garmin Overlander

Garmin Overlander
Garmin Overlander
Garmin Overlander
Garmin Overlander
Garmin Overlander
Garmin Overlander
Garmin Overlander
Garmin Overlander
Garmin Overlander
Garmin Overlander
Garmin Overlander
Cauți altă culoare/model?
Dacă nu ai gasit ce căutai, nu ezita să ne contactezi.
Cel mai mic pret
Ai gasit un pret mai mic? Scrie-ne si te sunam.
Transport gratuit
Livrare gratuita pentru comenzile de la 99 lei pentru plata online. Vezi mai multe detalii aici.
  • Stoc: În Stoc
  • Model: 010-02195-10
3.399 Lei
Etichete: garmin , overlander , gps

Descoperiţi necunoscutul

Construit pentru fiecare etapă a călătoriilor, Overlander este un dispozitiv sat-nav multifuncţional robust, care furnizează indicaţii de navigare rutieră viraj cu viraj ce acoperă toată Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord şi de Sud. Include Tracks4Africa pentru hărţi detaliate şi puncte de interes pe întregul continent african. Comutaţi uşor la indicaţiile de navigare off-road datorită hărţilor stradale gratuite preîncărcate, cu date topografice.

Overlander include unghiuri integrate pentru pas şi rulare, precum şi o busolă, un altimetru şi un barometru pentru a vă ajuta pe dvs. şi vehiculul dvs. să străbateţi terenurile dificile. Bateria reîncărcabilă încorporată vă permite să îl utilizaţi şi în afara vehiculului.

Overlander

Creaţi un cont Garmin Explore pentru a vă planifica şi cartografia următoarea aventură. Puteţi înregistra şi crea rute cu uşurinţă, atingând ecranul dispozitivului sat-nav Overlander. Utilizaţi-vă contul pentru a vă sincroniza wireless – prin conectivitate Wi-Fi®1 – traseele, rutele şi punctele de trecere pe toate dispozitivele.

Overlander
Overlander
On-road/Off-road

Ecranul tactil color de 7” furnizează indicaţii de navigare pe şosea viraj cu viraj care acoperă Europa, Orientul Mijlociu şi Africa şi hărţi topografice pentru navigare off-road. Include memorie internă de 64 GB pentru a descărca hărţi TOPO suplimentare.

Map
Garmin Explore

Utilizaţi aplicaţia Garmin Explore pentru a vă sincroniza pe dispozitive1 toate punctele de trecere, traseele şi rutele.

Overlander - arrival
Găsiţi locuri de camping

Preîncărcat cu puncte de interes (POI) iOverlander şi cu ACSI, Campercontact şi Trailer's PARK, astfel încât nu aveţi nevoie de semnal pe telefonul mobil pentru a găsi cele mai bune locuri de camping sau locuri de camping îndepărtate ori dispersate.

Terrain
Descoperiţi graniţele

Echipat cu hărţi stradale gratuite pentru întreaga lume, cu date topografice.

Motorhome dimensions
Cunoaşteţi-vă vehiculul

Stabilirea rutelor se bazează pe înălţime, greutate şi lungime pentru autovehiculele pentru toate tipurile de teren, autorulote sau remorci3.

Magnetic mount
Suport RAM

Poate fi montat oriunde cu ajutorul unui suport magnetic puternic cu ventuză sau al adaptorului compatibil cu suporturile RAM.

InReach Messaging
Compatibilitate cu inReach®

Poate fi asociat cu dispozitivele de comunicare prin satelit inReach2 (comercializate separat) pentru mesagerie text bidirecţională, mesaje SOS interactive şi prognoze meteo.

Backup camera
Compatibilitate cu BC 35

Poate fi asociat cu până la patru camere de mers înapoi BC 35 (comercializate separat) pentru a putea vedea ce se află în spatele dvs.

Better positioning
Compatibilitate multi-GNSS

Compatibilitatea cu sistemele GPS, GLONASS şi Galileo ajută monitorizarea în medii mai dificile, cu rezultate mai bune decât cele obţinute doar cu un sistem GPS.

Garmin Digital Traffic
Garmin Digital Traffic

Începeţi-vă mai repede aventura off-road cu Garmin Digital Traffic, gata imediat de utilizare.

"

Lasa un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun