Menu
Your Cart

Magazin fizic: deschis  /  Service: deschis  /  Magazin online: deschis / Cauti un home trainer? Citeste aici.

Garmin Vivoactive 4 negru gri

Garmin Vivoactive 4 negru gri
-6 %
Garmin Vivoactive 4 negru gri
Cauți altă culoare/model?
Dacă nu ai gasit ce căutai, nu ezita să ne contactezi.
Cel mai mic pret
Ai gasit un pret mai mic? Scrie-ne si te sunam.
Transport gratuit
Livrare gratuita pentru comenzile de la 99 lei pentru plata online. Vezi mai multe detalii aici.
  • Stoc: În Stoc
  • Model: 010-02174-12
Oferta expira la data:
Day
Hour
Min
Sec
1.499 Lei
1.599 Lei

Ceas inteligent cu GPS, creat pentru un stil de viaţă activ

  • Monitorizaţi-vă sănătatea 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, cu ajutorul funcţiei Pulse Ox1 şi al monitorizării energiei Body Battery şi prin monitorizarea respiraţiei, a ciclului menstrual, a stresului, somnului, pulsului2, nivelului de hidratare şi a altor parametri
  • Descărcaţi cu uşurinţă melodii pe ceas, inclusiv liste de redare, din contul dvs. Spotify® sau Deezer, şi conectaţi-vă prin căşti (se comercializează separat) pentru a le asculta fără a utiliza telefonul
  • Înregistraţi toate traseele dorite cu mai mult de 20 de aplicaţii preîncărcate pentru sport în aer liber, cu funcţii GPS, inclusiv pentru yoga, alergare, înot şi altele
  • Descărcaţi exerciţii animate, uşor de urmărit direct pe ecranul ceasului, inclusiv exerciţii pentru rezistenţă, cardio, yoga şi Pilates
  • Durată de viaţă a bateriei: până la 8 zile în modul ceas inteligent; până la 6 ore în modul pentru GPS şi muzică

Monitorizaţi toţi parametrii

Când spunem cea mai variată gamă disponibilă de funcţii de monitorizare a stării de sănătate, ne referim exact la acest lucru.

Monitorizarea energiei corpului cu Body Battery măsoară nivelurile de energie ale corpului dvs., astfel încât să puteţi stabili care sunt cele mai bune ore pentru activitate şi pentru odihnă.

Senzorul Pulse Ox1 măsoară saturaţia oxigenului în sânge în timpul zilei şi în timp ce dormiţi, pentru a vedea cât de bine absoarbe corpul dvs. oxigenul.

Monitorizarea ciclului menstrual din aplicaţia Garmin Connect vă permite să vă monitorizaţi ciclul menstrual, să înregistraţi în jurnal simptomele fizice şi emoţionale şi să aflaţi despre recomandările privind antrenamentele şi nutriţia în fiecare fază a ciclului. Primiţi notificări şi alte informaţii pe ceas descărcând aplicaţia Connect IQ™.

Monitorizarea nivelului de hidratare vă permite să înregistraţi în jurnal aportul zilnic de apă, pentru a vă ajuta să vă menţineţi hidratat.

Monitorizarea respiraţiei înregistrează modul în care respiraţi pe parcursul zilei, în timpul somnului şi pe durata exerciţiilor de respiraţie şi a activităţilor yoga.

Monitorizarea avansată a somnului analizează somnul de pe durata nopţii în funcţie de fazele de somn uşor, profund şi REM, pentru a vă oferi o imagine de ansamblu asupra somnului dvs..

Monitorizarea stresului vă poate spune dacă aveţi o zi calmă, echilibrată sau stresantă. Mementourile de relaxare vă vor invita să faceţi un exerciţiu scurt de respiraţie pentru a vă relaxa.

Pulsul măsurat la încheietura mâinii2 verifică constant pulsul dvs. şi vă va alerta dacă acesta se menţine la valori ridicate în timp ce vă odihniţi. De asemenea, vă ajută să estimaţi intensitatea efortului depus în timpul activităţilor.

At a Glance

Creat pentru purtare zilnică

De la brăţări interschimbabile la afişaje Corning® Gorilla® Glass 3 rezistente, acest ceas inteligent este creat pentru a fi purtat 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Păstraţi-l la mână când intraţi în apă deoarece este rezistent la apă la 5 ATM. Afişajul Garmin Chroma Display permanent activ, lizibil în lumina soarelui, poate fi citit indiferent de lumina din jur. Adăugaţi durata de viaţă a bateriei, de până la 8 zile în modul ceas inteligent şi de până la 6 ore în modul pentru GPS cu muzică şi veţi obţine un ceas la care nu veţi mai dori să renunţaţi vreodată.

Exerciţii animate afişate la încheietura mâinii

Nu mai trebuie să vânaţi clipurile video sau exerciţiile demonstrative ale antrenorilor. Acest ceas conţine exerciţii cardio, de rezistenţă, yoga şi Pilates animate şi uşor de urmărit, pe care le puteţi vizualiza pe ecranul ceasului. Alegeţi din exerciţiile animate preîncărcate sau descărcaţi mai multe din Garmin Connect.

Toate activităţile îndrăgite

Cu peste 20 de profiluri de activităţi GPS şi de interior preîncărcate – inclusiv pentru mers, alergat, ciclism, înot în piscină, golf şi altele – acest ceas vă poate ajuta să monitorizaţi toate modurile în care vă mişcaţi. Puteţi crea chiar şi exerciţii personalizate, în reţeaua online Garmin Connect.

Respiraţi

Acest ceas oferă o varietate de activităţi cu exerciţii de respiraţie structurate. Când doriţi să vă relaxaţi sau să vă concentraţi, puteţi începe o activitate de respiraţie, iar acest ceas vă va monitoriza stresul şi respiraţia pentru a vă ajuta să înţelegeţi mai bine cum respiraţi.

At a Glance

Notificări inteligente
Primiţi e-mail-uri, mesaje text şi alerte direct pe ceasul dvs. atunci când este asociat cu un smartphone compatibil. Puteţi inclusiv răspunde la mesajele text, dacă aveţi un telefon Android.

Muzică
Descărcaţi cu uşurinţă melodii pe ceas, inclusiv liste de redare din contul dvs. Spotify sau Deezer (poate fi necesar să deţineţi un abonament). Conectaţi-vă prin căştile wireless (se comercializează separat) pentru a asculta fără a utiliza telefonul.

Funcţii de siguranţă şi monitorizare
În timp ce aveţi ceasul şi telefonul asociate, locaţia dvs. poate fi trimisă către contactele dvs., dacă este necesar, fie în mod manual, fie – în timpul activităţilor în aer liber – în mod automat, cu ajutorul funcţiei încorporate de detectare a accidentelor 3.

Serviciul Garmin Pay
Evitaţi cozile de la casă cu soluţia de plată fără contact Garmin Pay4 la furnizorii participanţi.

Dimensiuni și performanță
Dimensiune display 33 mm (1,3")
Rezoluție display 260 x 260 pixeli
Ecran tactil Da
Display color Da
Greutate 40g
Baterie Litiu-ion reîncărcabilă
Durata de viață a bateriei Pana la 8 zile in mod smartwach (monitorizare puls 24/7, fara GPS), pana la 6 ore cu GPS pornit + muzica
Rezistență apă 5 ATM
GPS Da
GLONASS Da
Receptor sensibil sateliți Da
Notificări smart Da
Alerte vibrații Da
Control muzică Da
Găsește telefonul Da
Control VIRB Da
Funcții ceas Timpul (12/24h), calendar (zi/ziuă), alarmă

Lasa un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun