Menu
Your Cart

Garmin GPSMAP 64s

Garmin GPSMAP 64s
Garmin GPSMAP 64s
Garmin GPSMAP 64s
Garmin GPSMAP 64s
Garmin GPSMAP 64s
Cauți altă culoare/model?
Dacă nu ai gasit ce căutai, nu ezita să ne contactezi.
Cel mai mic pret
Ai gasit un pret mai mic? Scrie-ne si te sunam.
Transport gratuit
Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 99 lei.
  • Stock: În Stoc
  • Model: 010-01199-10
1.650 Lei

Dispozitiv robust, portabil, cu funcţii complete, GPS, GLONASS şi conectivitate wireless

  • Ecran color de 2,6 inci, lizibil în lumina soarelui
  • Receptor GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate, cu antenă elicoidală cvadruplă
  • Abonament pe 1 an la Imagini din satelit BirdsEye
  • Busolă pe 3 axe cu altimetru barometric
  • Conectivitate wireless prin tehnologia Bluetooth®¹ sau ANT+®
GPSMAP 64s

GPSMAP 64s include un ecran color de 2,6 inci, lizibil în lumina soarelui, şi un receptor GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate cu antenă elicoidală cvadruplă pentru o recepţie superioară. GPSMAP 64s include o busolă electronică pe 3 axe cu altimetru barometric, conectivitate wireless şi abonament pe 1 an la Imagini din satelit BirdsEye.

Direcţia cea bună

GPSMAP 64s are încoporată o busolă electronică pe 3 axe cu funcţie de compensare a înclinării, care indică direcţia chiar şi atunci când rămâneţi pe loc, fără a o ţine în poziţie orizontală. Altimetrul barometric al acesteia monitorizează schimbările presiunii pentru a indica cu precizie altitudinea şi poate fi utilizat chiar şi pentru reprezentarea grafică a evoluţiei în timp a presiunii barometrice, ceea ce vă poate ajuta să monitorizaţi condiţiile meteo aflate în permanentă schimbare.

Distribuire wireless

Distribuiţi-vă wireless punctele de referinţă, traseele, rutele şi geocache-urile către alte dispozitive compatibile. Prietenii dvs. se pot bucura de traseul sau cache-ul dvs. favorit fără ca dvs. să vă conectaţi la computer; este suficient să apăsaţi „trimitere” pentru a transfera informaţiile pe un alt dispozitiv portabil Garmin.

GPSMAP 64st se conectează, de asemenea, la dispozitivele Garmin compatibile, inclusiv camera de acţiune VIRB® şi senzorii disponibili ca accesorii, precum tempe™ şi monitorul cardiac.

Rămâneţi conectaţi

Cu notificările inteligente, puteţi primi wireless e-mailuri, mesaje text şi alerte de pe dispozitivul dvs. iPhone® 4s compatibil sau o versiune ulterioară. Rămâneţi conectat(ă) fără a vă mai căuta smartphone-ul în rucsac.

Exploraţi terenul

GPSMAP 64s este furnizat cu o hartă de bază globală cu relief umbrit, plus un abonament pe 1 an la Imagini din satelit BirdsEye, care vă permit să navigaţi cu uşurinţă oriunde. Cu navigaţia foto, puteţi descărca fotografii geoetichetate de pe internet şi puteţi naviga la acestea.

Păstraţi semnalul

Graţie antenei elicoidale cvadruple şi receptorului GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate, GPSMAP 64s vă localizează poziţia rapid şi precis şi menţine locaţia chiar şi în canioane adânci sau sub un coronament des. Avantajul este clar: fie că vă aflaţi în adâncul pădurii sau lângă clădiri sau copaci înalţi, vă puteţi baza pe GPSMAP 64s pentru a vă găsi calea atunci când aveţi nevoie cel mai mult de acesta.

Adăugaţi hărţi

GPSMAP 64s este furnizat cu o hartă de bază globală cu relief umbrit şi un abonament pe 1 an la Imagini din satelit BirdsEye pentru o vizualizare foto realistă. Va fi uşor să adăugaţi şi alte hărţi din gama noastră de hărţi topografice, marine şi rutiere detaliate. Cu memoria integrată de 4 GB şi slotul pentru card microSD™, puteţi descărca0 cu uşurinţă hărţi TOPO 24K şi 100K şi puteţi porni la drum, puteţi conecta un card preîncărcat BlueChart® g2 pentru o zi excelentă pe apă sau puteţi utiliza datele cartografice City Navigator® NT pentru indicaţii rutiere pas cu pas (pentru informaţii privind compatibilitate, consultaţi fila hărţilor). În plus, dispozitivul 64s este compatibil cu Hărţile personalizate Garmin, un format de hartă care vă permite să transformaţi cu uşurinţă, gratuit, hărţile tipărite sau electronice în hărţi descărcabile pentru dispozitivul dvs.

Aventura vă aşteaptă

GPSMAP 64s acceptă geocachingul fără hârtie, oferind 250.000 de cache-uri preîncărcate cu indicii şi descrieri de pe Geocaching.com, oferind, de asemenea, o durată de viaţă a bateriei de 16 ore. Renunţând la hârtie, nu doar protejaţi mediul înconjurător, ci vă veţi spori, de asemenea, eficienţa. GPSMAP 64s stochează şi afişează informaţii esenţiale, precum locaţia, terenul, dificultatea, indiciile şi descrierile, ceea ce înseamnă că nu mai este necesar să introduceţi manual coordonate şi să folosiţi materiale imprimate pe hârtie! Subţire şi uşor, 64s este însoţitorul perfect pentru toate activităţile dvs. din natură.

Planificaţi-vă următoarea călătorie

Preluaţi controlul asupra următoarei dvs. aventuri cu software-ul BaseCamp™, care vă permite să vizualizaţi şi să organizaţi hărţi, puncte de referinţă, rute şi trasee. Acest software gratuit de planificare a călătoriilor vă permite chiar să creaţi Aventuri Garmin pe care le puteţi distribui prietenilor, familiei sau altor exploratori. BaseCamp afişează date de hărţi topografice 2D sau 3D pe ecranul computerului dvs., incluzând liniile de contur şi profilurile de altitudine. Acesta poate, de asemenea, transfera un număr nelimitat de imagini prin satelit pe dispozitivul dvs. atunci când acesta dispune de un abonament la Imagini din satelit BirdsEye.

¹GPSMAP 64s este un dispozitiv Bluetooth® Smart şi se poate sincroniza wireless cu telefoanele Bluetooth® Smart Ready compatibile. Contactaţi-vă furnizorul pentru a afla dacă telefonul dvs. este compatibil. Numele şi logourile Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistrate, aparţinând Bluetooth SIG, Inc.

Caracteristici Fizice şi Performanţe

Dimensiuni fizice 6,1 x 16,0 x 3,6 cm (2,4 inci x 6,3 inci x 1,4 inci)
Greutate 230 g (8,1 oz) cu baterii
Rezistenţă la apă IPX7
Baterie 2 baterii AA (nu sunt incluse); se recomandă tipul NiMH sau cu litiu
Tip afişaj ecran TFT transreflectiv, cu 65K culori
Dimensiune afişaj 3,6 x 5,5 cm (1,43 inci x 2,15 inci); diagonală de 6,6 cm (2,6 inci)
Rezoluţie afişaj 160 x 240 pixeli
Durata de viaţă a bateriei 16 ore
Memorie integrată 4 GB
Receptor cu sensibilitate ridicată  
Interfaţă high-speed USB and NMEA 0183 compatible

Hărţi şi Memorie

Lasa un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun