Menu
Your Cart

Modalitati de plata

Produsele achizitionate de pe Trisport.ro se pot plati folosind urmatoarele metode:

 
Ramburs
Puteti achita contravaloarea produselor comandate chiar la livrarea acestora catre personalul companiei de curierat.
 
Transfer bancar
Puteti plati prin virament bancar pe baza facturii proforma, livrarea produselor urmand a se face dupa incasarea contravalorii proformei in contul nostru.
 
Plata cu cardul online
Puteti plati instant, in momentul in care faceti comanda, folosind cardul dumneavoastra prin intermediului sistemului de plati online Libra Pay. In cazul in care din anumite motive produsul comandat nu mai este disponibil in conditii optime pentru a fi livrat, plata se va restitui integral in contul dumneavoastra.
 
Plata cu cardul online in rate fara dobanda
Pentru toate produsele puteti plati online cu cardul, in rate fara dobanda folosind cardurile emise de urmatoarele banci:
 • Card Avantaj emis de Credit Europe Bank - între 1 si 6 rate
 • Card Bonus emis de Garanti Bank - între 1 si 6 rate
 • Card Star BT emis de Banca Transilvania - între 1 si 6 rate
 • Alpha Bank - între 1 si 6 rate
 • Card BRD Finance  - 12 rate

In pagina de comanda va trebui sa alegi metoda de plata "Card rate (Card Avantaj, BT, Garanti, Alpha, BRD)" si vei fi redirectionat catre procesatorul de plati. Dupa introducerea numarului cardului, el va fi detectat automat si va aparea selectia numarului de rate.

Plata cu cardul online Raiffeisen in rate fara dobanta

Magazinul nostru foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Plata prin Cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in 2-12 rate fara dobanda. Profita de optiunea rate lunare fixe, fara dobanda, folosind urmatoarele carduri de cumparaturi:

 • Raiffeisen Bank Standard
 • Raiffeisen Bank Vodafone
 • Raiffeisen Bank eMag
 • Raiffeisen Bank Gold
 • Raiffeisen Bank World

Cum functioneaza facilitatea "Rate fara dobanda"

 1. Alegi ca modalitate de plata “plata in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen” si alege numarul de rate dorit – x, y, z rate
 2. Efectuezi plata propriu-zisa
 3. Urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare;
 4. Rambursezi rata lunara pana la data scadentei, pentru a beneficia de dobanda 0%.Pentru mai multe detalii despre programul Multishop acceseaza acest link.