Noul Garmin Forerunner® 645 Music

Scris de Corina 09.01.2018 0 Comentarii Produse,Stiri,

 

Totul, într-un singur ceas! 

Cu noul Garmin Forerunner 645 Music

 

Ceasurile continuă să evolueze și mulți alergători încearcă să lase telefonul acasă. Garmin tocmai a anunțat primul său ceas pe care poți stoca muzică, astfel poți obține tot ce este mai bun dintr-un ceas GPS complet, acum, cu muzică, pentru extra motivație! 

 

Alergarea este mai mult decît un simplu exercițiu - este o performanță. Este pentru oamenii care se trezesc cu gîndul la antrenament, indiferent de vreme. Este pentru cei care își doresc o versiune mai bună și, întotdeauna, vor să fie cei mai buni. Este pentru cei care ajung la linia de finish cu bucurie și este pentru cei pasionați.  

 

Despre muzica ta preferată

Garmin Forerunner 645 Music oferă asistență muzicală offline, Garmin Pay, HRM 24/7, monitorizarea performanței. Muzica este noua caracteristică majoră, iar Forerunner 645 Music îți permite să stochezi pînă la 500 de melodii, suficient pentru a alerga un semimaraton sau un maraton. 

 

 

Totul despre antrenamentul tău

Acum este mai ușor să obții datele de care ai nevoie pentru îmbunătățirea antrenamentelor. Lasă Forerunner 645 Music să îți măsoare valorile esențiale de funcționare pe care le poți utiliza atunci cînd îți analizezi performanța, cum ar fi cadența, lungimea pasului, timpul contactului la sol și echilibrul, oscilația verticală și raportul vertical, astfel încît să ai cele mai bune rezultate în ziua cursei. Dacă folosești Forerunner 645 la piscină, îți poți urmări distanța, ritmul, forța și multe altele.

 

 

 

Monitorizează-ți performanța

Cît de eficient este planul actual de antrenament? Garmin Forerunner 645 Music te va ajuta să monitorizezi pregătirea și recuperarea, astfel încît să te poți pregăti mai bine pentru o cursă. Evaluează dacă te antrenezi eficient sau te supraantrenezi. Efortul anaerob deschide o perspectivă critică a antrenamentului, care poate spune cum să îți depășești limitele prin antrenament. 

 

 

 

Garmin Forerunner 645 Music este noul tău Garmin!

Cu o baterie care oferă pînă la 7 zile de viață, în modul smartwatch și pînă la 5 ore în modul GPS cu muzică. Întotdeauna există un compromis între detaliile tehnice, dimensiunea ceasului și durata de viață a bateriei, dar noi credem că merită făcut acest compromis! 

Forerunner 645 Music cîntărește 42 de grame, prin comparație, Fenix 3 HR are 86 grame și are un cadru din oțel inoxidabil, care utilizează în continuare designul tradițional Garmin, cu 5 butoane. 

 

 

Noul Garmin Forerunner 645 Music este mai frumos. Cea mai cool parte este că funcționează cu Garmin Pay, utilizat doar pe Vivoactive 3. 

Garmin Pay este super ușor de utilizat, învață cum din video-ul următor: 

 

 

 

Ce este nou?

 

* Spațiu de stocare pentru muzică și redare prin Bluetooth (primul ceas Garmin care face asta)

* Garmin Pay (plăți contactless NFC)

* Cel mai recent senzor Elevate Optical HR Garmin (același ca la Forerunner 935), pentru o înregistrare 24 din 24

* Suport Bluetooth Smart Sensor (același ca la Forerunner 935)

* Urmărirea pragului de acid lactic (același ca la Forerunner 935)

* Cea mai recentă aplicație Garmin Connect IQ

* Indoor Pool Swimming

* Sporturi de schi /snowboard

* Segmente Live Strava

* Poți răspunde la mesaje text din ceas

 

Vom vedea foarte curînd noul Garmin Forerunner 645 Music, așa că va trebui să îți pregătești playlist-ul pentru noul sezon de alergare! 

Toate modele sunt pe www.trisport.ro, doar prin precomandă aici: http://bit.ly/2miTV3T

 

 

 

Source and photos: www.garmin.com 

Lasă un comentariu