Menu
Your Cart

Energizare

Tip afisare

Chimpanzee Energy Bar - Espresso si ciocolata, 55g Chimpanzee Energy Bar - Espresso si ciocolata, 55g
La comanda
Batoanele Chimpanzee conțin o cantitate mare de proteine ​​și fibre și sunt o sursă excelentă de energie naturală. Specificatii distribuie energia usor de digerat Vegan Cantitate: 55g Gust Espresso și ciocolată Valori nutritionale   100 g 55 g* Energie 190..
10 Lei
Batoanele Chimpanzee conțin o cantitate mare de proteine ​​și fibre și sunt o sursă excelentă de energie naturală. Specificatii distribuie energia 9g proteine usor de digerat Vegan Cantitate: 55g..
100 Lei
Batoanele Chimpanzee conțin o cantitate mare de proteine ​​și fibre și sunt o sursă excelentă de energie naturală. Specificații distribuie energia 9 g proteine ușor de digerat Vegan & Fără Gluten Cantitate: 55g Gust Măr și ghimbir Ingrediente Sirop de orez, făină de soia, ovăz ..
10 Lei
Batoanele Chimpanzee conțin o cantitate mare de proteine ​​și fibre și sunt o sursă excelentă de energie naturală. Specificatii distribuie energia 9 g proteine usor de digerat Vegan Cantitate: 55g Gust Unt de arahide Ingrediente Sirop de orez, arahide prăjite 27%, cipsuri de orez (..
10 Lei
Energy Gel-ul este ideal pentru energie in timpul activitatilor lungi. A fost dezvoltat special pentru a stabiliza nivelul de energie in timpul sporturilor de anduranta.  Specificatii contine carbohidrati complexi usor de digerat Fara gluten Vegan Cantitate: 35g Gust Fructe de padur..
12 Lei
High Energy Bar Banana 40g Isostar
La comanda
ISOSTAR Baton sport energizant Banane, 40g  Baton energizant, bogat in carbohidrati. Cu continut in vitaminele C, B2, PP, B6 ce contribuie la reducerea oboselii. Aroma de banane.  A se utiliza ca supliment in paralel cu un regim variat si echilibrat si un stil de viata sanatos. Ingredien..
6 Lei
ISOSTAR CEREAL MAX ENERGY Baton sport aroma alune-ciocolata, 55g.  Baton dietetic de efort, cu aport de glucide, sursa de vitamine C, B1, B2, B6, PP, E adaptat nevoilor particulare ale sportivilor. Acest produs este destinat sa raspunda nevoilor unui efort muscular imediat in timpul unei compe..
7 Lei
Batoanele Chimpanzee conțin o cantitate mare de proteine ​​și fibre și sunt o sursă excelentă de energie naturală. Specificatii distribuie energia 8 g proteine usor de digerat Vegan Cantitate: 55g Gust Caisă Ingrediente Caise uscate 17%, sirop de orez, făină de soia, pastă de caise 12% ..
10 Lei
ISOSTAR MINI TRIO BAR MULTIFRUCT 3x20g Baton dietetic multisport, cu continut ridicat de proteine (25%), sursa de vitamine, garantat anti-doping. In cadrul unei activitati fizice sustinute si regulate, favorizeaza dezvoltarea fortei fizice si a musculaturii. A se consuma in cadrul unei alimentatii ..
10 Lei
Unic și sănătos, batonul organic cu proteine RAW conține 14g de proteine ​​ușor de digerat, pe bază de fructe. Proteina provine din orezul brun organic. Nu veți găsi glazura obișnuită pe baton, astfel incat nu există grăsimi. Proteina accelerează recuperarea musculară după antrenament și carboh..
13 Lei
ISOSTAR ENERGY SHOT, 60 ml - Isostar Energy Shot - primul activator cu ingrediente naturale si gust de fructe. Bautura energizanta cu continut ridicat de cafeina (165mg/100ml). destinat persoanelor active si sportivilor. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata echili..
8 Lei
ISOSTAR PULSE Baton energizant Pulse Alune-Guarana, 23g. Baton dietetic energizant, cu aport de glucide, sursa de vitamine C, E, B1, B2, PP, B6 adaptat nevoilor particulare ale sportivilor, batonul contine 50% carbohidrati simpli cu eliberare rapida si 50% carbohidrati complecsi cu eliberare pe o p..
18 Lei
Trio Cereal Max Energy Bar Hazelnut Chocolate 3x55g Isostar
La comanda
ISOSTAR CEREAL MAX ENERGY Baton sport aroma alune-ciocolata, 55g.  Baton dietetic de efort, cu aport de glucide, sursa de vitamine C, B1, B2, B6, PP, E adaptat nevoilor particulare ale sportivilor. Acest produs este destinat sa raspunda nevoilor unui efort muscular imediat in timpul unei compe..
22 Lei
ISOSTAR TRIO BAR MULTIFRUCT 3x40g Baton dietetic multisport, cu continut ridicat de proteine (25%), sursa de vitamine, garantat anti-doping. In cadrul unei activitati fizice sustinute si regulate, favorizeaza dezvoltarea fortei fizice si a musculaturii. A se consuma in cadrul unei alimentatii ..
15 Lei
Batonul organic cu proteine RAW conține 12g de proteine ​​ușor de digerat, pe bază de fructe. Proteina provine din orezul brun organic. Nu veți găsi glazura obișnuită pe baton, astfel incat nu există grăsimi. Proteina accelerează recuperarea musculară după antrenament și carbohidrații vă susțin ener..
13 Lei
Afişare 1 - 15 din 107 (8 pagini)