Menu
Your Cart

Recuperare

Tip afisare

Powerplay High Protein Bar Hazelnut 35g Isostar
La comanda
ISOSTAR POWERPLAY Baton High Protein 25 Alune, 35g. Baton dietetic multisport, cu continut ridicat de proteine (25%), sursa de vitamine, adaptat nevoilor sportivilor. Formula testata si controlata, cu garantia anti-doping Isostar Clean Engagement. In cadrul unei activitati fizice regulate, favorize..
6 Lei
Powerplay High Protein Bar Strawberry 35g Isostar
La comanda
ISOSTAR POWERPLAY - Baton High Protein 25 Capsuni, 35g Baton dietetic multisport, cu continut ridicat de proteine (25%), sursa de vitamine (B1, B2, B6, C, E, PP), garantat anti-doping. In cadrul unei activitati fizice sustinute si regulate, favorizeaza dezvoltarea fortei fizice si a musculaturii. A..
6 Lei
ISOSTAR RELOAD AFTER SPORT Pudra proteica pentru recuperare, 450g-Pudra pentru prepararea shake-urilor proteice pentru recuperarea dupa efort si mentinerea musculaturii. Permite regenerarea musculara dupa eforturi intense in sporturi de anduranta. Continut bogat in proteine de inalta calitate, imbo..
49 Lei
Overnight Protein Powder 1kg Vanilie
-25 %
SiS Overnight Protein 1kg Vanilie - Proteine de calitate cu eliberare treptată ce contribuie la creșterea masei musculare în timp ce dormiți: - Proteine din lapte ce se digeră lent - Ajută la refacerea și creșterea masei musculare în timp ce dormiți - Produs utilizat de medaliați cu aur în..
150 Lei 200 Lei
ISOSTAR POWERPLAY Baton High Protein 25 Alune, 3x35g. Baton dietetic multisport, cu continut ridicat de proteine (25%), sursa de vitamine, adaptat nevoilor sportivilor. Formula testata si controlata, cu garantia anti-doping Isostar Clean Engagement. In cadrul unei activitati fizice regulate, favori..
17 Lei
Whey Protein 1kg Ciocolata
-25 %
Amestec pe bază de concentrat și izolat proteic din zer, pentru creșterea și menținerea masei musculare 22 de grame de proteine per porție (30 de grame)   Poate fi consumat pe parcursul zilei pentru a crește aportul de proteine  Produs folosit de medaliați cu aur la Jocurile Olimpi..
120 Lei 160 Lei
SiS REGO Protein Bar, Ciocolata si Menta
-25 %
SiS Protein Bar 55g - Baton cu conținut ridicat de proteine, pentru recuperare după efort:   Caracteristici: - Fiecare baton conține 20g de proteine ușor digerabile - Un amestec de proteine de calitate din zer, cazeină și soia - Ajută la refacerea mușchilor după efort - A se păstra..
9 Lei 12 Lei
SiS REGO Protein Bar, Ciocolată și Alune
-25 %
SiS Protein Bar 55g - Baton cu conținut ridicat de proteine, pentru recuperare după efort:   Caracteristici: - Fiecare baton conține 20g de proteine ușor digerabile - Un amestec de proteine de calitate din zer, cazeină și soia - Ajută la refacerea mușchilor după efort - A se păstra..
9 Lei 12 Lei
SiS Rego Rapid Recovery 1600g Vanilie
-25 %
- Mix de proteine, carbohidrați, electroliți și minerale - Se consumă după antrenament, pentru a ajuta refacerea mușchilor - Produsul original complet pentru recuperare   Băutură pentru recuperare după efort, cu proteine și carbohidrați, cu aromă de banane și îndulcitori. Un produs ..
150 Lei 200 Lei
Reload Energy Bar Chocolate 40g Isostar
La comanda
ISOSTAR RELOAD ENERGY BAR 40g. Baton energizant cu aroma de ciocolata cu profil glucidic optimizat pentru eliberare progresiva a energiei si 6 vitamine. Contine un mix de carbohidrati pentru anduranta si un cocktail de vitamine pentru functiile musculare si metabolismul energetic. Formula testata s..
7 Lei
SiS Whey20 Lamaie
-27 %
20g de proteine din lapte ușor de luat oriunde. Ușor de luat în orice situație, nu este necesar un shaker sau apă O gustare proteică cu conținut redus de carbohidrați și grăsimi, cu gust de iaurt aromat 7g de aminoacizi BCAA pentru o refacere eficientă a masei musculare   SiS WHEY20 est..
8 Lei 11 Lei
Powerplay High Protein Bar Strawberry 3x35g Isostar
La comanda
ISOSTAR POWERPLAY - Baton High Protein 25 Capsuni, 3x35g Baton dietetic multisport, cu continut ridicat de proteine (25%), sursa de vitamine (B1, B2, B6, C, E, PP), garantat anti-doping. In cadrul unei activitati fizice sustinute si regulate, favorizeaza dezvoltarea fortei fizice si a musculaturii...
17 Lei
ISOSTAR RELOAD ENERGY BAR 3x40g. Baton energizant cu aroma de ciocolata cu profil glucidic optimizat pentru eliberare progresiva a energiei si 6 vitamine. Contine un mix de carbohidrati pentru anduranta si un cocktail de vitamine pentru functiile musculare si metabolismul energetic. Formula testata..
20 Lei
Powerplay High Protein Neutral 400g Isostar
La comanda
ISOSTAR POWERPLAY Pudra proteica, 400g Pudra pentru prepararea shake-urilor proteice pentru dezvoltarea si definirea musculaturii. Permite regenerarea musculara dupa eforturi intense in sporturi de anduranta. Continut bogat in proteine de inalta calitate (din lapte), imbogatit cu 3 vitamine. Formul..
76 Lei
SIS Advanced Isolate+, Bidon 1kg, Ciocolata Mentolata
-25 %
 Izolat proteic de top, pentru creșterea și menținerea masei musculare - 31g de proteine din izolat proteic din zer, cu absorbție rapidă, per porție (40g) - 9 grame de BCAA și 5 grame de leucină per porție - Cantitate ridicată de proteine cu aport caloric scăzut - Conține 25 de porții (măsu..
188 Lei 250 Lei
Afişare 1 - 15 din 27 (2 pagini)