Menu
Your Cart

SiS - Suplimente Calciu 500mg - 120 tablete

SiS - Suplimente Calciu 500mg - 120 tablete
SiS - Suplimente Calciu 500mg - 120 tablete
Cauți altă culoare/model?
Dacă nu ai gasit ce căutai, nu ezita să ne contactezi.
Cel mai mic pret
Ai gasit un pret mai mic? Scrie-ne si te sunam.
Transport gratuit
Livrare gratuita pentru comenzile de la 99 lei pentru plata online. Vezi mai multe detalii aici.
  • Stoc: În Stoc
  • Model: 2040002
45 Lei
Etichete: sis , suplimente , calciu , 500mg , 120 , tablete , recuperare

500mg Calciu per tabletă

200iu Vitamina D3 per tabletă

Conține necesarul pentru 120 de zile

Produs testat doping prin programul Informed Sport*

Potrivit pentru Vegetarieni


SiS Calciu 500mg

SiS Calciu este formulat să conțină 500mg de Calciu și 200iu Vitamina D3. Calciul este principalul element constitutiv al țesutului osos uman iar conținutul suplimentar de vitamina D3 din formula acestui produs are rolul de a ajuta la absorbția calciului.


Beneficii

Calciul este elementul constitutiv principal în alcătuirea țesutului osos uman și este unul dintre mineralele fundamentale în procesul de contracție a mușchilor scheletici. Exercițiile fizice care nu implică greutatea corpului, cum ar fi ciclismul, pot duce la scăderea densității minerale osoase la nivelul zonei respective. Suplimentarea cu calciu, alături de vitamina D, este benefică pentru corectarea deficiențelor și pentru menținerea sănătății optime a oaselor.


Ce este Calciul?

Calciul este unul dintre cele mai abundente mineralele din organism și se găsește predominant în produsele lactate. Depozitele de calciu din organism pot varia între 1 și 2 kg, majoritatea fiind stocate la nivelul țesuturilor scheletice.


Care este rolul Calciului în organism?

Calciul este principalul element constitutiv al țesutului osos uman și este unul dintre mineralele foarte importante în contracția mușchilor scheletici. Menținerea unui nivel optim de calciu, prin dietă și suplimente, este esențială pentru a sprijini sănătatea oaselor.


De ce Science in Sport?

SiS Calciu a fost formulat pentru a elibera 500mg de calciu completând astfel aportul alimentar. Acest produs are un conținut suplimentar de vitamina D3 ce susține absorbția calciului. Alte suplimente pe bază de calciu adesea mega-dozează acest mineral fără a aduce niciun beneficiu suplimentar.


Când trebuie să iau Calciu?

Consumați o tabletă pe zi cu alimente.


*SiS Calciu este testat și acreditat prin programul anti-doping Informed Sport. Această testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriției sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteți un atlet de elită sau dacă doar încercați să vă mențineți în formă și sănătos. Puteți verifica această informație aici: http://informed-sport.com/supplement-search/science-sport/calcium

**Rezultatele obținute cu ajutorul unui produs comercializat de High Energy diferă în funcție de: stilul de viață cotidian, gravitatea și vechimea problemelor, consecvența și frecvența de folosire a produsului nostru.


Cum să utilizați

Consumați o tabletă pe zi cu alimente. Nu depășiți doza zilnică recomandată.


Potrivit pentru Vegetarieni.Ingrediente: Carbonat de Calciu, Agenți de îngroșare (Celuloză microcristalină, Fosfat Dicalcic),  Agent antiaglomerant (Stearat de Magneziu), Vitamina D3 (Colecalciferol).

"Lasa un review

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun