Ai nevoie de ajutor?

Garmin Fenix 5S Silver cu curea turcoaz

La comanda

Cauți altă culoare/model?

Dacă nu ai gasit ce căutai, nu ezita să ne contactezi.

Importator oficial Garmin

Trisport este importator oficial Garmin.

Cel mai mic pret

Ai gasit un pret mai mic? Scrie-ne si te sunam.

Transport gratuit

Livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 450 lei.

Garantie

Acest produs beneficiaza de garantie 24 de luni.
Mai multe detalii despre tipul de garantie puteti vedea aici.

Trisport Premium Club

Cu acest produs poti achiziționa Trisport Premium Club.

Cod produs: 010-01685-01
2.799 lei

Opţiuni disponibile


Trisport Premium Club:

Cant: Adaugă în Coş

Obţineţi mai mult la antrenamente cu mai puţină greutate la încheietură

  • Ceas GPS multisport premium de dimensiuni mai mici (42 mm), cu tehnologie Elevate de monitorizare a pulsului la încheietură1
  • Design cu sistem de prindere din oţel, cu ramă din oţel inoxidabil cu antenă EXO integrată şi spate din oţel forjat pentru a nu se deteriora în medii dure.
  • Profiluri de activitate preîncărcate pentru toate sporturile şi aventurile dvs.
  • Ordonaţi statisticile cheie la îndemână cu widgetul pentru performanţă care vă arată efectele şi progresul antrenamentelor dvs.
  • Funcţiile conectate² includ notificări inteligente, încărcări automate către comunitatea online de sport Garmin Connect şi personalizare prin intermediul feţelor de ceas gratuite şi aplicaţiilor din magazinul nostru Connect IQ
  • Senzori pentru exterior, inclusiv poziţionare prin satelit GPS şi GLONASS, altimetru barometric, busolă cu 3 axe şi giroscop

Ediţia fēnix® 5S Sapphire adaugă un geam din safir rezistent la zgârieturi, compatibilitate WI-FI pentru sincronizare automată cu Garmin Connect şi o brăţară QuickFit suplimentară inclusă în cutie, pentru o mai bună asortare cu stilul dvs.

Pentru atleţi şi aventurieri hotărâţi, care vor să facă mai mult, nu să poarte mai mult - fēnix 5S se potriveşte perfect. Este ceasul nostru multisport premium, care oferă performanţă completă într-un concept mai uşor, mai elegant şi mai compact. Pentru a fi mai bun decât ieri, cu funcţii avansate care fac diferenţa în progresul înregistrat la antrenament, precum monitorizarea pulsului la încheietură¹, profiluri de activitate integrate, şi măsurători de performanţă care vă permit să măsuraţi şi controlaţi mai bine eficacitatea şi progresul antrenamentului dvs. Este un ceas sport inteligent pe care îl puteţi purta confortabil oriunde - în birou sau în sălbăticie - pentru a ţine pasul cu stilul dvs. de viaţă activ.

At a Glance

 

Design impresionant, performanţă consistentă

Pentru că o dimensiune nu se potriveşte tuturor, fēnix 5S cu un diametru al ceasului de 42 mm a fost optimizat pentru a se potrivi perfect atleţilor care au încheietura mâinii mai subţire, oferind în acelaşi timp toate caracteristicile sport avansate pentru care fēnix este cunoscut. fēnix 5S prezintă un design atletic şi sentimentul de calitate superioară, cu antenă EXO integrată în rama din oţel inoxidabil şi spate din oţel forjat pentru a garanta performanţă în cele mai solicitante medii (rezistent la apă până la adâncimea de 100 de metri) fēnix 5S se potriveşte atât cu preferinţele dvs. estetice cât şi atletice.

 

Lizibilitate foarte bună

Un afişaj color Garmin Chroma Display permanent pornit, de înaltă rezoluţie, asigură o lizibilitate excelentă în orice moment. fēnix 5S utilizează o tehnologie transreflectivă, care reflectă şi transmite lumina în acelaşi timp, permite o mai bună lizibilitate a cadranului ceasului în lumină solară intensă. Pentru a garanta durabilitatea sporită în timp a acestui ceas sport, modelele fēnix 5S sapphire oferă un geam de înaltă calitate din safir, rezistent la zgârieturi.

fenix hr

 

Monitorizarea pulsului la încheietură1

Pentru a oferi libertate totală atleţilor cu ambiţii, toate modelele fēnix 5 includ tehnologie Elevate™ de monitorizare a pulsului la încheietură, care vă permite monitorizarea pulsului fără să purtaţi o bandă toracică. Cu noul senzor Elevate complet integrat la încheietura dvs. puteţi controla în orice moment intensitatea antrenamentului şi urmări activităţile zilnice prin monitorizare a pulsului 24/7, pentru a obţine informaţii mai precise despre caloriile arse pe parcursul zilei.

fenix hr

 

 

Asortaţi-vă cu orice stil cu ajutorul brăţărilor interschimbabile

O selecţie de curele QuickFit la alegerea dvs., din piele, metal sau silicon vă ajută să vă asortaţi pentru a vă potrivi stilul cu orice tip de sport sau activitate. Nu este necesară nicio unealtă pentru a realiza transformarea. Doar schimbaţi, apăsaţi şi continuaţi.

fenix hr

 

Tot ce trebuie să ştiţi despre antrenamentul dvs.

Obiectivul dvs. de a vă îmbunătăţi continuu performanţa vă motivează pe parcursul a ore în şir de antrenament. Noul widget pentru performanţă al lui fēnix 5S deţine toate informaţiile de care aveţi nevoie, uşor de accesat într-un singur loc, pentru a vă putea monitoriza mai bine nivelul de pregătire şi pentru a vă ajuta să vă antrenaţi mai eficient.

  • Starea antrenamentului: Vă arată cât de eficient este antrenamentul şi vă ghidează productivitatea antrenamentelor şi progresului înregistrat.
  • Solicitarea fizică a antrenamentului: Vă arată cât de intens vă antrenaţi într-o perioadă, indiferent de activitate.
  • Solicitarea fizică a antrenamentului: Vă arată cât de intens vă antrenaţi într-o perioadă, indiferent de activitate.
  • Consultantul pentru recuperare: Cronometrul de recuperare vă arată perioada de recuperare recomandată, în numărătoare inversă de la ultimul antrenament.
fenix hr

 

Indicatori mai avansaţi precum Pragul funcţional de putere (FTP) şi Pragul lactic vă ajută să evaluaţi mai bine nivelul real de performanţă în timp ce pedalaţi sau alergaţi, iar Predictorul de cursă va putea estima la un moment dat timpul ideal în care aţi termina o cursă pe distanţa de 5 km, 10 km, semi-maraton şi maraton, pe baza valorii maxime VO2 actuale. Training Effect 2.0 va oferi scoruri pentru beneficiile aerobe şi anaerobe ale fiecărei sesiuni de antrenament, astfel încât să înţelegeţi dacă antrenamentele dvs. de intensitate ridicată pe intervale dau cu adevărat rezultate.

fenix hr

 

 

Treceţi la pasul următor în alergare

Acum puteţi merge mai departe cu datele despre alergare. Funcţiile de antrenament Garmin care utilizează măsurători fiziologice extinse şi o dinamică avansată a alergării1 vă pot ajuta să vă îmbunătăţiţi forma şi performanţa generală. Aceste măsurători includ nivelul de performanţă, care compară nivelul actual cu nivelul mediu al condiţiei fizice, cadenţa de alergare şi lungimea pasului. Transformaţi fiecare alergare într-o provocare personală, concuraţi împotriva altora pe Strava Live Segments, primiţi alerte despre locurile de start şi de finish, vizualizaţi clasamentul general şi vedeţi cum se compară rezultatul actual cu recordul personal.

Atunci când este asociat cu o bandă toracică compatibilă pentru monitorizarea pulsului, precum HRM-Run, puteţi accesa măsurători fēnix 5S suplimentare3. Măsurători, inclusiv Scor de stres, pentru a măsura nivelul real de stres pe baza variabilităţii pulsului, oscilaţia şi raportul vertical sau durata şi echilibrul la contact cu solul pentru a vă eficientiza alergarea.

fenix hr

Alergaţi pe verticală

fēnix 5S vine cu funcţii preîncărcate care fac diferenţa pe teren. Funcţia Urcare/Alergare automată asigură obţinerea măsurătorilor potrivite în mediul potrivit. Va monitoriza ritmul şi distanţa când alergaţi pe teren plat şi va trece automat la ascensiune totală şi viteză verticală odată ce începeţi să urcaţi. Pentru alergătorul pe distanţe foarte mari, dispozitivul fēnix 5S oferă un mod special care vă permite să extindeţi monitorizarea şi să o duceţi mult mai departe pentru a monitoriza până la 50 de ore în noul mod UltraTrac® întărit cu giroscop.

Un adevărat talent multisportiv

Pentru atletul multisportiv de orice fel, fēnix 5S este partenerul perfect. Utilizaţi profiluri de activitate dedicate pentru swimrun (competiţii de înot şi alergare), triatlon sau creaţi profilul multisport care se potriveşte antrenamentului şi cursei dvs. Treceţi cu uşurinţă de la o activitate la următoarea cu o simplă apăsare de buton, pentru a vă asigura că toate intervalele antrenamentului dvs. sunt luate în calcul.

Ceasul pentru toate tipurile de sport

Dincolo de funcţiile pentru alergare, ceasurile fēnix 5 oferă şi seturi de caracteristici speciale pentru ciclism, nataţie, antrenament, schi, golf şi sporturi cu vâsle, inclusiv paddle boarding (vâslit pe placă) în picioare şi canotaj. Pentru ciclism, fēnix 5S permite afişarea vitezei, distanţei şi toate datele legate de dinamica ciclismului atunci când este asociat cu un contor de putere; pentru înotători, dispozitivul monitorizează distanţa, numărul de braţe şi altele. Modul Schi/Snowboard aduce la îndemână viteza, distanţa, căderea verticală şi un contor de coborâri. Setul de funcţii pentru sporturile cu vâsle include numărul de vâsliri, frecvenţa acestora şi chiar distanţa parcursă per vâslire. Modul Golf indică distanţele către partea din faţă, partea din spate şi centrul green-ului pentru orice teren descărcat din Garmin Connect - şi adaugă îmbunătăţiri precum monitorizarea statisticilor (fairway-uri atinse etc.), Green View, detectare AutoShot şi măsurare automată.

fenix hr

 

Navigaţi prin natură, în stilul dvs.

Fiecare ceas fēnix 5S vă ghidează în siguranţă pe trasee cunoscute şi în afara lor, combinând sisteme de poziţionare GPS/GLONASS, senzori avansaţi şi funcţii de navigaţie Garmin recunoscute, precum TracBack. Pentru a oferi cele mai precise informaţii, dispozitivul îşi calibrează automat senzorii, utilizând GPS-ul. Altimetrul integrat oferă date despre altitudine ce permit monitorizarea precisă a urcărilor şi coborârilor, în timp ce termometrul şi barometrul pot fi utilizate pentru a prevedea schimbările vremii prin afişarea tendinţelor pe termen scurt de presiune a aerului. Busola electronică pe 3 axe vă indică întotdeauna calea cea bună, indiferent dacă vă deplasaţi sau nu.

Atât de multe moduri de a rămâne conectat

Toate modelele din seria fēnix 5 permit notificări inteligente atunci când sunt asociate cu un dispozitiv compatibil. Primiţi e-mailuri, mesaje text şi alerte, direct pe ceas. O altă funcţie nouă a fēnix 5S este GroupTrack5 care vă permite să asociaţi dispozitivul prin Garmin Connect™ pentru a vă putea supraveghea prietenii conectaţi. Şi ei vă pot supraveghea atunci când vă despărţiţi în timpul unei activităţi. Alte funcţii conectate includ încărcări automate către Garmin Connect, monitorizare în timp real şi partajare pe reţelele sociale prin aplicaţiile noastre pentru mobil Garmin Connect™ gratuite. Toate modelele fēnix 5 sunt compatibile Wi-Fi®, astfel că vă puteţi conecta la o reţea wireless şi trimite automat încărcări de activităţi pentru a le partaja pe Garmin Connect.

Aplicaţii şi feţe de ceas personalizate

Puteţi personaliza ceasul dvs. fēnix 5S cu descărcări gratuite din magazinul nostru Connect IQ. Schimbaţi faţa ceasului, adăugaţi câmpuri de date sau obţineţi aplicaţii şi widgeturi care vă oferă informaţii dintr-o privire.

Garmin lucrează mereu alături de companii şi dezvoltatori de top pentru a construi parteneriate care să adauge şi mai multă valoare ceasului dvs. multisport fēnix. Nume precum Uber, Strava, AccuWeather şi mulţi alţii oferă aplicaţii şi actualizări care vă permit să personalizaţi fēnix 5S pentru a se potrivi stilului dvs. de viaţă, în mai multe moduri decât până acum.

face it

Evidenţiaţi-vă personalitatea prin ceea ce purtaţi la încheietură

De asemenea, puteţi să descărcaţi aplicaţia gratuită pentru feţe de ceas Garmin Face It™, pentru a vă personaliza ceasul fēnix 5S cu orice fotografie de pe smartphone-ul dvs. Este suficient să descărcaţi aplicaţia, să alegeţi o imagine din galeria dvs. de fotografii, să reglaţi modul de afişare a orei şi să o setaţi ca faţă a ceasului dvs. Fie că este vorba de un peisaj pitoresc surprins la ultima excursie pe munte sau o fotografie a noului dvs. căţel, cu Garmin puteţi conferi ceasului dvs. o personalitate care vă aparţine în totalitate.

Dimensiuni și performanță
Dimensiuni 42.0 x 42.0 x 14.5 mm (1.7” x 1.7” x 0.6”)
Dimensiune display 27,94 mm diametru
Rezoluție display 218 x 218 pixeli
Display color Da
Greutate 67g
Baterie Litiu-ion reîncărcabilă internă
Durata de viață a bateriei Până la 35 de ore în mod Ultrac cu GPS pornit; până la 14 ore cu GPS și monitorizare puls optic; Până la 9 zile cu monitorizarea pulsului 24/7
Rezistență apă 10 ATM/ 100 metri
GPS Da
GLONASS Da
Receptor sensibil sateliți Da
Notificări smart Da
Alerte vibrații Da
Control muzică Da
Găsește telefonul Da
Control VIRB Da
Memorie 64MB; 54MB disponibili
Wi-Fi Nu
Dimensiune curea 20mm
Geam safir Nu
simo janos Pe 19.03.2018
2 opinii
un produs foarte bun, conform cu asteptarile!
simo janos Pe 19.03.2018
2 opinii
un produs foarte bun, conform cu asteptarile!

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:Curea ceas pentru Garmin Forerunner 310xt negru-portocaliu La comanda
Benzile sunt reglabile și comfortabile chiar în cele mai extreme condiții; ele sunt confecționa..
115 lei
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Garmin Fenix 5 Silver cu curea albastra granit -11% La comanda
Ceas multisport cu GPS pentru sport, aventură şi stil Ceas multisport compact (47 mm), cu GP..
2.799 lei 2.499 lei
Built for gear, the Apex Transition Bag keeps all of your essentials organized for quick and easy ac..
439 lei
Garmin Vivosmart HR+ mov Produs scos din fabricatie
Tracker de activitate inteligent cu monitorizarea pulsului la încheietură şi GPS Sistemul GP..
940 lei
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
380 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Conecteaza-ti ceasul Garmin cu acest incarcator si foloseste-l pentru a-l conecta la calculator sau ..
145 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Garmin curea silicon alba QuickFit 20 pentru Fenix 5s La comanda
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Garmin curea silicon galbena QuickFit 20 pentru Fenix 5s La comanda
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Garmin curea metalica sampanie QuickFit 20 pentru Fenix 5s La comanda
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
950 lei
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Garmin curea silicon neagra QuickFit 20 pentru Fenix 5s La comanda
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
950 lei
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
380 lei
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Garmin curea silicon rosie QuickFit 26 pentru Fenix 5x / 3 / 3HR La comanda
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Bazat pe 4 recenzii.
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Schimbă imediat! Click și ești gata de acțiune cu curelele Garmin QuickFit 22mm. Alege între pie..
240 lei
Prin garantie premium veti beneficia de o inlocuire din stoc cu un produs nou atunci cand ceasul tau..
2.500 lei
Bazat pe 55 recenzii.
Garmin Forerunner 235 negru-gri -40%
Ceas de alergare GPS cu măsurarea pulsului la încheietură Măsoară distanța, ritmul, timpul, pu..
1.660 lei 999 lei
Bazat pe 3 recenzii.
Garmin Fenix 3 Sapphire HR Produs scos din fabricatie
Atunci când stilul este combinat cu performanța Antenă omni-direcțională EXO steel cu recepție..
2.820 lei
Bazat pe 10 recenzii.
Garmin Fenix 5X Slate Grey Sapphire cu curea neagra -31%
Obţineţi mai multe de la antrenamentele dvs. Ceasul GPS multisport ultra cu hărţi TOPO color..
3.699 lei 2.539 lei
Bazat pe 28 recenzii.
Garmin Fenix 3 Gri Produs scos din fabricatie
Ceas sport pentru atleti: Pozitionare GPS de inalta sensibilitate cu localizare rapida; Display ..
2.200 lei
Bazat pe 5 recenzii.
Fenix 3 Sapphire Performance Bundle Garmin Produs scos din fabricatie
Ceas sport pentru atleti: Pozitionare GPS de inalta sensibilitate cu localizare rapida; Display ..
2.985 lei
Bazat pe 4 recenzii.
Garmin Fenix 3 Sapphire HR Performance Bundle La comanda
Atunci când stilul este combinat cu performanța Antenă omni-direcțională EXO steel cu recepție..
2.990 lei
Bazat pe 4 recenzii.
Garmin Vivoactive HR negru Produs scos din fabricatie
Smartwatch cu GPS si senzor optic de puls Smartwatch cu GPS cu ecran vizibil la soare, rezolut..
1.500 lei
45NRTH Wölvhammer MTB Stoc epuizat
Wölvhammer este o combinație între încălțămintea tradițională de ciclism și un bocanc avansat de mun..
1.530 lei
Fenix 3 Grey Performance Bundle Garmin Produs scos din fabricatie
Ceas sport pentru atleti: Pozitionare GPS de inalta sensibilitate cu localizare rapida; Display ..
2.433 lei
Bazat pe 4 recenzii.
Garmin Vivoactive 3 negru-argintiu -18%
Ceas inteligent cu GPS şi aplicaţii pentru sport integrate, cu monitorizarea pulsului la încheietu..
1.580 lei 1.299 lei
Bazat pe 1 recenzii.
Fenix 3 Sapphire Garmin Produs scos din fabricatie
Ceas sport pentru atleti: Pozitionare GPS de inalta sensibilitate cu localizare rapida; Display ..
2.755 lei
Bazat pe 3 recenzii.
Garmin GPSMAP 64s -12%
Dispozitiv robust, portabil, cu funcţii complete, GPS, GLONASS şi conectivitate wireless Ecr..
1.650 lei 1.450 lei
Bazat pe 2 recenzii.
Garmin Fenix 3 curea silicon albastra La comanda
Personalizează-ți ceasul cu o curea colorată! Alege una care se potrivește stilului tău. Benzile ..
120 lei
Bazat pe 7 recenzii.
Garmin Forerunner 935 negru -19%
Ceas premium cu GPS pentru alergare/triatlon, cu monitorizarea pulsului la încheietura mâinii1 ..
2.585 lei 2.099 lei
Bazat pe 6 recenzii.