Aventurile ambasadorilor Trisport.ro au început din prima zi din luna februarie. Cursele lor se desfășoară de la -30 grade până la 26 grade, din Yukon până în Dubai.

În acest weekend, Tibi Ușeriu, Ioana Molnar și Alex Diaconu își încep sezonul curselor și își testează limitele în curse de anduranță, prin zăpadă și nisip.

 


 

Yukon Arctic Ultra 

 

Pe 3 februarie, Tibi Ușeriu va lua startul uneia dintre cele mai dure și reci curse de ultramaraton din lume, Yukon Arctic Ultra. Cursa se desfășoară fără ajutor din partea suporturilor, doar pe cont propriu.

 

 

”În ‪3 februarie‬ voi lua startul la o nouă cursă extremă: Yukon Arctic Ultra. Voi încerca să parcurg cei aproape 700 de kilometri cu gândul la un drum de acasă, al nostru. Fiindcă Via Transilvanica, o să vedeți, într-o bună zi va face parte din viața multor români și străini.”

 

 

Cursa începe în Whitehorse, Yukon, iar traseul se încheie (pentru cei care o fac) cu 13 nopți mai târziu în Dawson, Yukon.

Concursul își are începuturile în 2003 și anul 2010 a fost singurul în care cursa nu s-a putut desfășura din cauza condițiilor meteo.

 

 


 

Ironman 70.3 Dubai

Astăzi este startul uneia din primele curse importante de triatlon,  Ironman 70.3 Dubai, la care vor participa și ambasadorii Trisport.ro, Ioana Molnar și Alex Diaconu.

 

 

Alex Diaconu se află pe lista PRO de la Ironman 70.3 Dubai, campion național la proba de Half.

Anul acesta, Alex își plănuiește să încheie sezonul în top 3, în Circuitul Mondial Elite ITU Long Distance și credem că are toate șansele după sezonul de antrenamente din timpul iernii.

 

 

IRONMAN 70.3 Dubai are loc chiar lângă iconicul Burj AlArab.

Ioana Molnar s-a pregătit intens tot sezonul rece pentru această cursă.

”Pentru motivația antrenamentelor din sezonul rece, cursa aceasta de la începutul lui februarie funcționează perfect. Te ține în priză gândul că trebuie să fii pregătit pentru un asemenea eveniment” – Ioana Molnar

 

Despre Ioana Molnar și Alex Diaconu am scris aici: http://bit.ly/2t009bA


 

Sportivii își încep ziua cursei cu un traseu de înot începând de la plaja publică Jumeirah, cu o tură de 1.9 km prin Golful Arabiei.

Traseul cu bicicleta părăsește orașul și se aventurează în dunele arabe. Un plat de 45 km dus și 45 km întors.

Alergarea se va desfășura tot de-a lungul plajei Jumeirah, o tură și jumătate care însumează 21 km.

Startul pentru Men PRO va fi vineri, la ora 9:00am, ora României și ora 9:10am pentru fete, Age Group.

 

Multă baftă, tuturor!
Sperăm să aveți curse bune și vreme perfectă pentru un PB!

.

.

.

Photo credit: Arhivă personală Ioana, Alex Diaconu și Tibi Ușeriu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here