Acasă Evenimente Ghidul Black Friday 2019 Trisport.ro

Ghidul Black Friday 2019 Trisport.ro

Dacă nu știi câte surprize ți-am pregătit pentru acest weekend, acesta este ghidul Black Friday pentru experiența ta Ne dorim ca tu să îți comanzi produsele necesare și utile pentru fiecare activitate din viața ta, la cele mai bune prețuri din an!

4745
2

Dacă nu știi câte surprize ți-am pregătit pentru acest weekend, acesta este ghidul Black Friday pentru experiența ta. Ne dorim ca tu să îți comanzi produsele necesare și utile pentru fiecare activitate din viața ta, la cele mai bune prețuri din an!

Este foarte ușor să ne găsești, fie că îți plac cumpărăturile de acasă sau îți place să te relaxezi printre sute de produse pe care le-am pregătit special pentru tine!

Promoțiile vor fi valabile:

  • În magazinul nostru online pe www.trisport.ro
  • Direct în magazinul nostru, pe strada Erou Iancu Nicolae, nr 11-19, Voluntari.

Perioada campanie: 16-18 noiembrie 2018

Ridicare produse midnight

Vineri, 16.11.2018, magazinul are programul prelungit și ne găsești în intervalul  00:00-02:00. Poți face cumpărături nocturne direct în showroomul Trisport și noi îți oferim cadou o centură SwimBikeRun!

Cadou pentru cei nerăbdători

Nu aștepta curierul să îți aducă comanda specială.

Cupon transport până la noi

Dacă nu îți place să pedalezi pe timp de noapte sau îți lipsește mașina, dar chiar ai vrea să îți ridici produsele comandate chiar în aceeași zi, avem o surpriză!

Pentru că ne dorim să oferim cel mai bun customer service, de Black Friday ți-am pregătit cupoane speciale Bolt (15 lei) – WJVJF și Uber (10 lei) – trisportoue pentru cei care nu au mai folosit Uber sau Taxify până acum.

2 COMENTARII

    • Va trebui sa mai crească un pic, acesta este un ceas multisport pentru adulți 🙂 este destul de mare pentru copii, are diametru de 47mm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here