Acasă Evenimente Trisport la Sport Expo in Piata Constitutiei

Trisport la Sport Expo in Piata Constitutiei

47
0

Vino să descoperi cele mai noi echipamente sportive la standul Trisport! Ne gasești în Piața Constituției (Sport Expo) de vineri, 11 mai:

 

  • Vineri între 15:00 și 20:00
  • Sâmbătă între 07:00 și 20:00
  • Duminică între 07:00 și 15:00

Ce vei putea găsi la standul Trisport?

 

 

Vom lansa noi arome Chimpanzee! Vino să descoperi energia pe care ți-o pot oferi ingrenientele naturale folosite în produsele Chimpanzee.

 

La standul noi vei putea gusta toate aromele noi de batoane Energy, batoanele cu proteine și chiar și izotonicul Gunpowder.

 

Fără aditivi, fără îndulcitori, fără chimicale, fără grăsimi trans, fără organisem modificate genetic.  #powerofnaturalenergy

 

 

Pantoful care a schimbat lumea alergării. Olivier Bernhard, triplu Campion Mondial la Duatlon și multiplu campion Ironman, împreună cu un inginer elvețian a conceput un nou pantof de alergare. Această simbioză ideală a experienței unei curse și a ingineriei a permis crearea unui nou concept de pantof de alergare.

 

La standul nostru vei putea vedea și proba gama completă ON Cloud.
Mai multe detalii despre gama On Cloud puteți citi aici: https://www.trisport.ro/pantoful-care-a-schimbat-lumea-alergarii.html

 

 

Garmin nu mai are nevoie de nicio prezentare. Suntem importator oficial și suntem pregătiți să vă răspundem la orice întrebare.

 

La standul nostru vei găsi gama completă Garmin Fenix si Forerunner, iar noi suntem pregătiți să îți prezentăm cele mai avansate funcții.

 

PS: te așteptăm cu super oferte la anumite modele

 

 

Folosește oricare din produsele InStinct și intră într-o lume de o propriocepție neîntâlnită, libertare de mișcare și funcționalitate. Bun venit pe o potecă care duce la un confort sporit, suport și plăcere. Ascultă-ți instinctul și exprimă-te.

 

De asta am creat InStinct.

 

Produsele InStinct au nivel de elasticitate crescut, respirabilitate, confort, durabilitate, protecție solară UV50 și proprietăți antimicrobiane.

 

 

Razele ultraviolete prezintă un risc pentru alergători. Cu siguranță ai încercat diferite creme cu protecție solară, dar niciodata nu ai găsit unul care sa fie exact ceea ce îți dorești.

 

Roald Amundsen produce o gamă completă de produse pentru îngrijirea pielii; ele sunt dezvoltate special pentru persoanele active.

 

#skincareforactivepeople

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here