Primim foarte multe intrebari de la voi legate de home trainere in perioada aceasta. Va prezamtam mai jos toate informatiile pe care le avem.

Stoc actual

In acest moment toate magazinele au epuizat stocurile de home trainere. Nu doar cele din Romania, ci si cele din Europa, Asia si Australia.

Cerere a crescut exponential din cauza carantinei cu pana la 4000% la unele modele.

Productie globala

Producatorii mici precum Wahoo, CycloOps, Kinetic etc. care au productia localizata in China au avut productia oprita si sunt afectati inca de la inceputul acestei crize.

Producatorii principali nu stau nici ei prea bine, in timp ce Elite care are fabrica in Italia nu mai lucreaza deloc, cei de la Tacx (Olanda) sunt printre putinii care au reusit sa nu opreasca productia, dar lucreaza la o capacitate redusa (<50%) din cauza masurilor de siguranta pe care le-au adoptat.

Livrari Tacx

Am devenit importator direct si asteptam comenzi direct de la fabrica Tacx. Deoarece cerere este mult mai mare decat capacitatea de productie, am preluat si stocul altor magazine care au mai avut produse Tacx in stoc si incercam sa gasim si alte magazine care mai au stocuri disponibile.

In fiecare saptamana vom primi un transport de home trainere. Targetul nostru este sa putem livra toate cererile pe care le avem pana la sfarsitul lunii aprilie.

Timp de livrare

Timpul de livrare pentru comenzile noi este de 2-3 saptamani in functie de model. Avem multe comenzi plasate deja pe care trebuie sa le onoram.

Va recomandam sa plasati o rezervare pe site pentru modelul pe care vi-l doriti. Plasati o comanda normala cu plata ramburs.

Astfel noi vom exact cate unitati vom comanda la fabrica si putem livra mai repede.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here