Noi spunem că a mai trecut un an. Până acum am adunat branduri noi, produse noi, am testat tehnologii, am înțeles nevoile voastre și am strâns informații esențiale pentru campania de Black Friday.

Acest articol te va ajuta să descoperi brandurile din campania Black Friday și produsele lor. Este un mini ghid, care poate fi parcurs în câteva minute, în pauza de prânz.


Ne dorim ca tu să îți cumperi cele mai utile și necesare produse pentru activitatea ta preferată. Este foarte ușor să ne găsești, fie că îți plac cumpărăturile de acasă sau îți place să te relaxezi printre sute de produse pe care le-am pregătit special pentru tine!

Perioada campaniei: 12 – 14 Noiembrie 2021

Promoțiile vor fi valabile în magazinul nostru online pe www.trisport.ro

Direct în magazinul nostru, pe strada Erou Iancu Nicolae 11-19, Voluntari

  • în acest an nu vom activa ridicarea comenzii făcute online din magazin, din cauza Covid-19.


Tehnologie:

Garmin

Best seller tehnologie GARMIN FENIX 6X SAPPHIRE CARBON GREY DLC

Garmin a creat, de-a lungul anilor, tehnologii de vârf pentru aproape toate activitățile. De la cele mai populare ceasuri inteligente, până la navigatorul pentru toate tipurile de teren.

Garmin este un brand versatil și foarte util, indiferent de aventura în care pornești de mâine. Asigură-te că te antrenezi corect, că îți urmărești cu atenție progresul și nu uita că un ceas inteligent îți poate asigura și timpul de odihnă de care ai nevoie. Practic, ai un antrenor personal la încheietura mâinii.

Garmin îți pune toate nevoile într-un singur dispozitiv. Ai Garmin Pay, Garmin Music, Personal Coach, hărți integrate, programe de workout, senzor PulsOX care îți măsoară nivelul de oxigen în timpul activităților, GPS, încărcare solară și MTB Dynamics.

Tacx

Best seller Tacx TACX FLUX S SMART T2900S HOME TRAINER SMART DIRECT-DRIVE

Cea mai bună variantă de smart și basic home trainer. Tot ceea ce ai nevoie pentru antrenamente indoor. Te poți conecta ușor cu Garmin Connect, îți poți măsura progresul în timp real, te poți întâlni cu prietenii tăi la un antrenament pe Zwift și poți acumula informații exacte despre efortul tău.

Hammerhead

Best seller Hammerhead KAROO 2 – CICLOCOMPUTER AVANSAT CU GPS ȘI 4G

Karoo 2 este o nouă generație de ciclocomputere care aduce puterea navigației avansate pe ghidonul bicicletei tale, pe un ecran asemănător unui smartphone.

SPOT

Best seller Spot SPOT GEN4 – DISPOZITIV COMUNICARE PRIN SATELIT

Instrumente de comunicare prin satelit, cu ajutorul mesajelor bidirectionale prin satelit, atunci când semnalul telefonului tău nu mai funcționează. Cu cât petrecem mai mult timp în natură și vrem să cucerim cât mai mult din traseele montane de alergare, bike sau hike, cu atât ne îndepărtăm de zonele safe.

Asta nu trebuie să fie o problemă, atâta timp cât știm cum să rămânem în siguranță.

Tot ce trebuie să faci este să conectezi dispozitivul SPOT la telefonul tău prin Bluetooth, iar aplicația SPOT îți va permite să accesezi cu ușurință contactele din telefon pentru a comunica în caz de situații care îți pun viața în pericol.


Swim

Finis

Best seller Finis SNORKEL

Este brandul care oferă o gamă vastă de accesorii pentru antrenamentele de înot. Dacă vrei să îți îmbunătățești performanța cu câteva secunde, atunci ai nevoie de antrenamente smart, eficiente, care să îți lucreze slăbiciunile.

Pe lângă acestea, Finis are o gamă variată de costume de înot profesionale, pentru amatori sau gama pentru copii.

TYR

Best seller TYR NEST PRO OCHELARI INOT

Brand tehnic de costume de baie pentru înot sau costume de neopren pentru un antrenament în open water. De asemenea, noi îți propunem să nu uiți de rucsacii speciali pentru toate accesoriile de care ai nevoie atunci când pleci la antrenamente.

ORCA

Best seller Orca SLIP INOT PENTRU BARBATI BRIEF SWIMSUIT

Nu putem alege un brand preferat de înot, absolut toate produsele pe care le avem în magazinul fizic sau cel online sunt alese pentru nevoile tale. Vrem să ai toate opțiunile pentru a te antrena corect, a concura la nivel înalt și a face sport de întreținere în cele mai bun echipamente și condiții.


Bike

Northwave

Best seller Northwave ORIGIN PLUS 2 – PANTOFI PENTRU CICLISM MTB

Fiecare accesoriu din echipament este important pentru un ciclist, de la zilele calde și însorite până la plimbările din zile reci, înnorate. Colecția de îmbrăcăminte pentru biciclete și pantofii de bicicletă oferă soluții funcționale, tehnice, potrivite pentru fiecare nevoie.

Castelli

Best seller Castelli FREE AERO RACE 4

Brandul special construit pentru îmbrăcămintea de ciclism. Colecții de vară, iarnă, protecții pentru iarnă sau echipament de triatlon.

Specialized

Best seller Specialized EPIC PRO GLOSS ABALONE

Biciclete, îmbrăcăminte de ciclism, pantofi de ciclism, cască ciclism, accesorii. Specialized este brandul complet de ciclism, pe care trebuie neapărat să îl descoperi, accesoriu cu accesoriu.

Bikefun

Best seller BikeFun LUMINA BICICLETA FATA (FAR FATA), GLARE 800, INCARCARE USB, 2 LEDURI

Câte accesorii îți lipsesc din bagajul pe care îl iei cu tine când pleci la o tură de bicicletă? Trusa de chei, luminile, gențile de bicicletă, pompa. Sunt câteva pe listă. Dacă îți lipsește ceva, avem noi pregătite pentru tine mai multe decât îți poți imagina.


Run

ON

Best seller ON CLOUDFLOW

Din 2010, brandul ON a apărut pe piață din dorința de a revoluționa alergarea. Și a reușit să își atingă obiectivul. Olivier Bernhard, triplu campion mondial la duatlon și multe curse de Ironman câștigate, este în spatele acestui brand.

Inovația este cheia esențială a acestui brand, de la colecția de încălțăminte pentru alergare pe asfalt, trail running sau hike și casual și trecând peste colecția absolut spectaculoasă de îmbrăcăminte casual și de alergare.

2XU

Best seller 2XU ELITE MCS RUN COLANTI COMPRESIE W

Compresia sportivă adevărată are un impact direct și semnificativ și un impact direct asupra antrenamentului și performanței și un impact și mai mare asupra recuperării. Pentru a fi eficientă, compresia trebuie să fie suficient de fermă pentru a înveli mușchii și a-i menține pe loc în timpul activității.

Acest lucru ajută la prevenirea mișcărilor musculare nedorite care provoacă durere și oboseală. Când vine vorba de recuperare, compresia gradată este cheia. Graduarea ajută la stimularea circulației sângelui pentru repararea mai rapidă a mușchilor și revenirea la forma potrivită pentru un nou antrenament.

Surpriza acestui brand sunt costumele de neopren, costumele de triatlon, precum și toată colecția de îmbrăcăminte pentru alergare, fitness sau cea de streetwear.

CEP

Best seller CEP SOSETE DE COMPRESIE 2.0

Cel mai cunoscut brand de șosete de compresie, jambiere sau accesorii de recuperare musculară și susținere osoasă. Colecția de îmbrăcăminte CEP este concepută pe același principiu al compresiei și calității materialelor folosite.

Instinct

Best seller Instinct TRAIL VESTA ALERGARE – PX 3.1L

Dacă nu ar fi în instinctul nostru să aducem, mereu, cele mai potrivite produse pentru nevoile tale, probabil că nu am avea cei mai practici rucsaci de alergare. Ca să nu mai spunem că sunt cei mai încăpători, pentru mărimea lor.


Triatlon

2XU

2XU COSTUM NEOPREN P:2 PROPEL WETSUIT

Este ușor să descoperi toată colecția 2XU, special construită pentru triatlon. Costumele de neopren sunt foarte stretch, extrem de confortabile, ce îmbunătățesc flotabilitatea, dinamica alunecării prin apă și confortul.

ORCA

Best seller ORCA OPENWATER COSTUM NEOPREN

Câte costume de neopren știi că există? Cei de la ORCA au o variantă pentru fiecare nevoie, este cazul să te hotărăști ce îți dorești să folosești și sigur vei găsi exact ceea ce cauți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here