Acasă Tips and tricks Idei de cadouri pentru biciclisti

Idei de cadouri pentru biciclisti

145
0
Photo credit: thetribhub.com

Ai ajuns aici, deci cauți cadouri perfecte pentru un biciclist care iubește să facă asta, chiar și pe timp de iarnă.

Gadgeturile sunt doar niște noi unelte prin care cicliștii își pot crește performanța și, chiar dacă pare că nu au nevoie de ele, pot aduce un plus de motivație chiar și celui mai leneș din cicliști.

Pentru cei care caută un plus de confort, mănușile, căștile, pantofii sau jachetele sunt cadouri utile și foarte apreciate.

Iată o listă de cadouri cu lucruri de care orice ciclist s-ar bucura.


1. Mănușile

Cea mai importantă piesă pentru un ciclist, pe timp de iarnă, este tocmai o pereche de mănuși.

Știm, cu toate sunt, tot echipamentul este la fel de necesar dar, dacă prietenul tău este pasionat de ciclism pe timp de iarnă, credem că este o idee bună să ai grijă de acest aspect.

Mănușile trebuie să fie din material Windstopper. Asta asigură protecție împotriva vântului și, crede-ne, mersul pe bicicletă, iarna, înseamnă vânt. Și doar vânt. Nu uita de căptușelă, pentru un plus de căldură și textura de silicon din palmă, pentru aderență sporită.

Găsești toate modelele aici: http://bit.ly/2CG5yaT

 


2. Casca 

Casca trebuie să fie potrivită mărimii capului. Tocmai de aceea, trebuie neapărat să știi exact circumferința capului, înainte să te apuci să cauți o cască. Nici nu vrem să te convingem prea mult că o cască este cea mai potrivită pentru o idee de cadou, în special pentru că o cască este, întotdeauna, cel mai necesar accesoriu. Siguranța este pe primul loc!

Găsești toate modelele de căști aici: http://bit.ly/2B0r1ul

 


3. Pantaloni de bicicletă 

Acum devenim serioși în ceea ce privește echipamentul de iarnă și, pentru acest lucru, trebuie să ne concentrăm asupra materialelor potrivite. Pentru pantalonii de bicicletă, mai ales pe timp de iarnă, este nevoie de un material dur, rezistent la vânt, dar și elastic. Asta oferă un plus de confort. Fără îndoială, pantalonii de iarnă reprezintă o alegere ideală pentru o gamă largă de condiții pe care le întâlnește un ciclist, iarna pe bicicletă. Investește într-o pereche de pantaloni lungi, pentru un cadou complet sau alege o pereche de pantaloni scurți, care pot fi purtați peste o altă pereche de pantaloni și ai făcut și un cadou de vară! Alegerea este a ta.

Găsești toate modelele aici: http://bit.ly/2BCTac3

 


4. Geacă de bicicletă 

Gecile de bicicletă sunt mai lungi în spate și, de obicei, au și buzunare mari integrate la spate. Cea mai bună geacă reprezintă un cumul de tehnologii și materiale care să țină de cald, să protejeze de vânt și să fie și respirabilă. Dar există!

Geaca Cromo Light Castelli pentru damă oferă un material dublu, pentru protecție împotriva vântului fără greutate.

Geaca Squadra Long Castelli pentru bărbați este o pelerină ușoară și compactă, cu peliculă care respinge apa. Este super ușor de transportat, mai ales că încape într-un buzunar sau în borseta de la șa. Acesta este un element esențial pentru fiecare ieșire cu bicicleta.

Găsești toate modele de geci pentru bicicletă aici: http://bit.ly/2Bn1gcc

 


5. Husă de protecție pantofi 

Husele de protecție pentru pantofii de bicicletă sunt reflectorizante pe toate părțile și sunt făcute să păstreze piciorul uscat. Fabricate din neopren, cu polar pe interior sau fără izolație, husele au, de obicei, 3 straturi de protecție, suficiente pentru o protecție eficientă.

La fel ca celelalte piese ale echipamentelor, aceste huse sunt potrivite în condiții friguroase și uscate, dar ies în evidență și atunci când vremea este proastă. Husele sunt aerodinamice, permit respirația și asigură protecție completă.

Găsești toate husele de protecție pentru pantofii de bicicletă aici: http://bit.ly/2BlntHA

 


6. Home trainer sau roată de suport

Home trainerul și roata de suport merg, cel mai bine, împreună. Nu este o problemă dacă te decizi să le iei separat, dar cadoul ideal trebuie să le conțină pe amândouă.

Dacă roata de suport costă doar 99 de lei și este universală, prețul unui home trainer începe de la 599 de lei. Chiar merită!

Ține cont de nivelul de performanță a ciclistului pentru care cauți acest cadou și caută un model de home trainer potrivit nivelului său de antrenament.

Le găsești pe toate aici: http://bit.ly/2B49Rfx

 


7. Covor Trainer

De ce este așa important acest mic detaliu? Pentru că un covor absoarbe zgomotul produs în timpul antrenamentelor și protejează podeaua de zgârieturi și transpirație.

 


8. Senzori de viteză și cadență

De această dată îți recomandăm un cadou, care are și un mic cadou pentru tine. O reducere! Un cadou mic, eficient și foarte apreciat, senzorul de viteză și cadență ANT+ și Bluetooth Smart TACX. Cu doar 190 de lei te-ai scos!

 


9. Nutriție echilibrată

De câte ori ai uitat că și nutriția este tot un cadou? În orice cursă sau antrenament, ideal este ca nimeni să nu uite de nutriția potrivită. Dacă nu știi nimic despre nutriție, dar vrei să faci un cadou potrivit, produsele de hidratare, energizare și recuperare sunt cele de care trebuie să ții cont. În această ordine.

Hidratarea este foarte importantă înainte de efort, în timpul lui sau pentru recuperare. Băuturile energizante aduc aporturi de glucide și electroliți, cu valoare energetică mică. Acest aport stimulează funcțiile musculare și metabolismul energetic (eliberările de energie).

Energizarea este potrivită în timpul unui efort. Dacă vrei să oferi doar produse naturale, produsele Chimpanzee sunt cele mai potrivite pentru ciclistul din poveste. Și ai scăpat și dacă este vegan, pentru că produsele Chimpanzee sunt vegane. Produsele de energizare sunt un concentrat energetic pentru efort fizic, cu aport crescut de glucide, fie că ele provin din zahăr sau zaharuri, destinate să răspundă nevoilor unui efort muscular imediat, în timpul unei competiții sau a unui antrenament.

Recuperarea este cea mai importantă dintre toate. Pentru că o recuperare eficientă este cea îți pregătește organismul pentru efortul viitor. Și de ce să nu acorzi atenție acestui amănunt, atunci când alegi un cadou pentru un pasionat de sport? Cu conținut mare de proteină, produsele pentru recuperare favorizează regenerarea masei musculare, distrusă în timpul eforturilor fizice.

Pentru toate cadourile pregătite de echipa Trisport, accesează link-ul: www.trisport.ro/craciun

Dacă aveți sugestii, păreri și întrebări, ne puteți scrie în zona de comentarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here