Orbea a luat naștere în anul 1840 ca o firmă de familie specializată în producerea armelor. După Primul Război Mondial fabrica s-a specializat în producția de biciclete.

Câțiva ani mai târziu, în timpul unei crize economice, Orbea a fost aproape de faliment. Toți cei implicați, peste 1500 de familii, nu au vrut să renunțe. Atunci firma a fost cumpărată de către angajați, Orbea devenind cooperativă. Aceast tip de organizare este încă menținut și în ziua de astăzi.

Fiind o coperativă, toți angajații sunt direct implicați în procesul de producție și decizie. Noi am fost în fabrica lor Mallabia și am fost impresionați de grija și pasiunea celor care lucrează acolo.

 

 

Orbea este prezentă în peste 65 de tări și produce peste 160.000 de biciclete anual. Fabrica din Mallabia, Spania este într-o continuă dezvoltare, anul acesta se deschis două corpuri noi pentru vopsire și producție. Atât materialele, cât și procesele de fabricație sunt de ultimă generație.

Bicicletele și cadrele Orbea sunt dezvoltate in-house de o echipă de specialiști care colaborează îndeaproape cu sportivii de performanță olimpici precum Catharine Pendrel.

 

Orbea MyO

Orbea MyO este serviciul de personalizare pus la dispozitie pentru toata gama de biciclete race și este de 2 tipuri:

  • MyO Lite – personalizarea echipării bicicletei precum sistem suspensii, frâne, ghidon, anvelope, șa etc.
  • MyO – personalirea integrală a design-ului bicicletei https://www.orbea.com/ro-en/myo/

Garanție pe viață

Cadrele tuturor bicicletelor Orbea dispun de garanție pe viață.

Garanție de accident

În cazul nefericit al unui accident în care cadrul a fost afectat, Orbea oferă un preț special pentru înlocuirea cadrului cu unul nou astfel:

  • 0-12 luni de la achiziție – 50% discount
  • 13-24 luni de la achiziție – 40% discount
  • 25-36 luni de la achiziție – 30% discount

Serviciul este disponibil pentru toate cadrele OME, OMP, OMR și cadrele Rallon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here