Menu
Your Cart

Palmare

Tip afisare

Proiectarea ergonomică avansată a palmarelor de agilitate prezintă o poziție anterioară vertebrală precoce pentru a crește eficiența stilului de înot. forma convexă necesită o poziție corectă a antebrațului. datorită designului fără curele, tehnica incorectă va cauza căderea palmarei. În plus, ..
130 Lei
BEGINNER PADDLESWhen you haven’t yet achieved a perfect stroke technique, but you want to increase strength, these paddles are thinner at the top for an easier workout. Their ergonomic shape adapts perfectly to the palm of your hand.HIGHLIGHTSMATERIALS 90% Polypropylene10% Silicone..
89 Lei
Antebrațele Fulcrums dezvoltă o poziție corectă a antebrațului (EVF) și sporesc eficiența cursei. Poziția EVF folosește întreg antebrațul în timpul tragerii, de la vârfurile degetelor până la cot. Antebrațele Fulcrums promovează perfecționarea accidentului prin memoria musculară a poziției adec..
130 Lei
Palmare Catalyst TYR
La comanda
Inventate de către Ron Johnson, membru World Record Masters, palmarele Catalyst ajută la îmbunătățirea tehnicii în timpul exercițiilor de forță. Designul patentat ajută la distribuirea presiunii în mod egal, crește simțul apei și reduce presiunea de pe umeri. Fabricate din polipropilena, rezistente ..
98 Lei
Palmarele Bolster dezvoltă o poziție anterioară a antebrațului și sporesc eficiența cursei. Poziția anterioară a antebrațului folosește întreg antebrațul în timpul tragerii, de la vârfurile degetelor până la cot. Designul lat al palmarelor oferă rezistență adăugată pentru a construi rezistență super..
170 Lei
Concepute special pentru antrenamentul freestyle, palmarele Freestyle te ajută la tracțiunea măinii prin apă, îmbunătățind distanța antrenamentului. Cu o formă lungă și cu un design unic de înclinare, palmarele freestyle promovează o tragere puternică, o rotație mai bună a șoldului și o eficiență sp..
120 Lei
Antrenați-vă din greu si  inteligent cu Mentor 2 Palmare de pregatire. Perfect pentru înotătorii de toate nivelurile, palmarele LMENTOR2 sunt concepute pentru a crește puterea,  dezvoltand abilități. Proiectate  din polipropilenă, aceaste palmare de antrenament sunt durabile, ușoare ș..
98 Lei
Design-ul fără curele al palmarelor sporește gradul de conștientizare pentru îmbunătățirea tehnicii. Proiectarea ergonomică avansată a palmarelor ajută la învățarea înotătorilor, poziția corectă a mâinilor. Design-ul convex al palmarelor Instinct promovează o captură timpurie și o poziție anterioară..
90 Lei
Palmarele Iso sunt fara bretele concepute pentru a izola anumite grupe musculare, pentru a dezvolta pozitia corecta a mainii si pentru a spori gradul de constientizare a accidentarilor. Iso paddle încurajează înotătorii să acorde o atenție sporită poziției mâinii în apă, menținân..
130 Lei
Pentru cresterea fortei si a tehnicii strokeului in timpul antrenamentelor. Imbunatateste faza de tragere a strokeului si, in acelasi timp, capacitatea de rezistenta la anduranta si puterea partii superioare a corpului. Un accesoriu esential pentru antrenamentele de la piscina.   MA..
95 Lei
Concepute special pentru antrenamentul freestyle, palmarele Freestyle te ajută la tracțiunea măinii prin apă, îmbunătățind distanța antrenamentului. Cu o formă lungă și cu un design unic de înclinare, palmarele freestyle promovează o tragere puternică, o rotație mai bună a șoldului și o eficiență sp..
90 Lei
 Concepute pentru antrenamente la toate nivelurile, Palmarele Stroke TYR Catalyst® din constructie urmează forma palmei unui sportiv pentru a oferi o experiență naturală de înot în timpul antrenamentului. Conceptia lor  este pentru a reda forța și a îmbunătăți tehnica, supra..
125 Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)