Menu
Your Cart

Antrenament

Tip afisare

The Duo™ este un MP3 player special conceput pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului, fără să fie nevoie de căști externe. Duo ™ utilizează un design elegant, din două piese și o transmisie audio Bone Conduction, pentru a furniza un sunet clar prin pomeți la urechea interioară. Un clip..
790 Lei
Labele Lungi pentru adulți cresc puterea piciorului și ajută sportivii să înoate la viteze mai mari. Cu lama lungă și hidrodinamică, Labele Lungi pentru adulți adăugă propulsie la stilul fluture. Ridicarea de la înotătoare ridică picioarele la suprafață, reducând t..
160 Lei
FINThe Orca fins are designed to improve your kicking technique and ankle movement. They increase overall stamina and strengthen the muscles you use to kick, whilst helping to achieve a more natural and fluid movement in the water. Improve your kick and boost your performance.HIGHLIGHTSMATERIAL ..
169 Lei
Swimsense™ Live este un ceas rezistent la apă, ce folosește algoritmi pentru a înregistra cele mai exacte date despre antrenamentul de înot. Proiectat pentru a ajuta toți înotătorii, de la începători la elită, să optimizeze timpul petrecut în apă. Swimsense™ Live este conceput pentru a capta numărul..
750 Lei
Proiectarea ergonomică avansată a palmarelor de agilitate prezintă o poziție anterioară vertebrală precoce pentru a crește eficiența stilului de înot. forma convexă necesită o poziție corectă a antebrațului. datorită designului fără curele, tehnica incorectă va cauza căderea palmarei. În plus, ..
130 Lei
BEGINNER PADDLESWhen you haven’t yet achieved a perfect stroke technique, but you want to increase strength, these paddles are thinner at the top for an easier workout. Their ergonomic shape adapts perfectly to the palm of your hand.HIGHLIGHTSMATERIALS 90% Polypropylene10% Silicone..
89 Lei
Snorkelul Finis îți permite să te concentrezi pe tehnica de înot fără întreruperi pentru a întoarce capul să respiri. O valvă de silicon permite apei sa iasă din snorkel fără să îți intre apă în gura. Design-ul pe centru îți permite libertate completă de mișcare pentru fluture, bras și crawl.  ..
160 Lei
Snorkelul  ​ Freestyle permite înotătorilor să se concentreze pe tehnica de înot fără să se întoarcă pentru a respira. Modelul curbat asigură o poziție corectă a capului și permite alinierea corpului pentru a eficientiza mișcarea brațelor. Cu o stabilitate armată, snorkelul  ​ Freest..
150 Lei
Dispozitivul mic, rezistent la apă, se asigură cu ușurință sub casca de înot și transmite un semnal sonor, având un tempo. Oferă posibilitatea de a identifica și de a menține un ritm ideal. Acum, cu opțiunea de a înlocui bateria, Tempo Trainer Pro va funcționa mai multe durate de viață. Ex..
340 Lei
​ Permite utilizatorului să efectueze 300 de intervale și să examineze atât intervalele cumulate, cât și cele individuale pe un ecran LCD cu trei linii. Timpii de funcționare sunt ușor de citit, timpul curent al intervalului și intervalele cumulate. CARACTERISTICI..
410 Lei
Antebrațele Fulcrums dezvoltă o poziție corectă a antebrațului (EVF) și sporesc eficiența cursei. Poziția EVF folosește întreg antebrațul în timpul tragerii, de la vârfurile degetelor până la cot. Antebrațele Fulcrums promovează perfecționarea accidentului prin memoria musculară a poziției adec..
130 Lei
​ Permite utilizatorului să efectueze 100 de intervale și să examineze atât intervalele cumulate, cât și cele individuale pe un ecran LCD cu trei linii. Timpii de funcționare sunt ușor de citit, timpul curent al intervalului și intervalele cumulate.  CARACTERISTICI ..
280 Lei
The Nose Clip is made of a nylon material for prolonged life and pressure retention. The silicone nose pads offer maximum comfort. The anatomic design of the Nose Clip fits most noses comfortably and keeps water out. The Nose Clip pairs well with any FINIS snorkel. Carrying case included. FEATUR..
30 Lei
Snorkelul Finis îți permite să te concentrezi pe tehnica de înot fără întreruperi pentru a întoarce capul să respiri. O valvă de silicon permite apei sa iasă din snorkel fără să îți intre apă în gura. Design-ul pe centru îți permite libertate completă de mișcare pentru fluture, bras și crawl.  ..
160 Lei
Afişare 1 - 15 din 59 (4 pagini)