Menu
Your Cart

Inot

Tip afisare

The Duo™ este un MP3 player special conceput pentru a oferi cea mai bună calitate a sunetului, fără să fie nevoie de căști externe. Duo ™ utilizează un design elegant, din două piese și o transmisie audio Bone Conduction, pentru a furniza un sunet clar prin pomeți la urechea interioară. Un clip..
790 Lei
Pachet Triswim Gel Dus si Lotiune 251ml
-29 %
Gama de protecție Triswim pentru păr și piele împotriva clorului Îndepărtează clorul și mirosul de clor Elimină nuanțele verzui din păr Hidratează Vindecă pielea uscată și mâncărimile Calmează iritațiile și exemele Calitate profesională Hidratează cu Aleo Vera, Vitamina A și Provit..
89 Lei 125 Lei
Gama de protecție Triswim pentru păr și piele împotriva clorului Îndepărtează clorul și mirosul de clor Elimină nuanțele verzui din păr Hidratează Vindecă pielea uscată și mâncărimile Calmează iritațiile și exemele Calitate profesională Hidratează cu Aleo Vera, Vitamina A și Provit..
59 Lei
Labele Lungi pentru adulți cresc puterea piciorului și ajută sportivii să înoate la viteze mai mari. Cu lama lungă și hidrodinamică, Labele Lungi pentru adulți adăugă propulsie la stilul fluture. Ridicarea de la înotătoare ridică picioarele la suprafață, reducând t..
160 Lei
FINThe Orca fins are designed to improve your kicking technique and ankle movement. They increase overall stamina and strengthen the muscles you use to kick, whilst helping to achieve a more natural and fluid movement in the water. Improve your kick and boost your performance.HIGHLIGHTSMATERIAL ..
169 Lei
Costumul Hurricane Categoria 1 imprumuta cateva caracteristici din Hurricane Categoria 3, ideal pentru inot in ape deschise. Versiunea costumului Hurricane cu cusaturi lipite oferă  beneficiile unei performanţe maximizate, fără a vă teme de oboseală extremă, atunci când intrati în apă. Zone c..
869 Lei
Swimsense™ Live este un ceas rezistent la apă, ce folosește algoritmi pentru a înregistra cele mai exacte date despre antrenamentul de înot. Proiectat pentru a ajuta toți înotătorii, de la începători la elită, să optimizeze timpul petrecut în apă. Swimsense™ Live este conceput pentru a capta numărul..
750 Lei
Proiectarea ergonomică avansată a palmarelor de agilitate prezintă o poziție anterioară vertebrală precoce pentru a crește eficiența stilului de înot. forma convexă necesită o poziție corectă a antebrațului. datorită designului fără curele, tehnica incorectă va cauza căderea palmarei. În plus, ..
130 Lei
BEGINNER PADDLESWhen you haven’t yet achieved a perfect stroke technique, but you want to increase strength, these paddles are thinner at the top for an easier workout. Their ergonomic shape adapts perfectly to the palm of your hand.HIGHLIGHTSMATERIALS 90% Polypropylene10% Silicone..
89 Lei
Complet noi, costumele pentru barbati din categoria 3 Wetsuit sunt confectionate din 100% cauciuc Yamamoto 38 Cell Nano SCS. Foarte subtire si flexibil, am combinat cele mai bune caracteristici ale costumelor noastre si am reinventat un nou costum de triathlon mai accesibil, care va face in continua..
1.858 Lei
Iti facem cunostinta cu cea mai noua clasa a noastra de costume, Wetsuit, categoria 2. Proiectat pentru a maximiza performantele la un pret accesibil, Neopren Hurricane Male Wetsuit Cat. 2 este confectionat din neopren, fiind alegerea perfecta pentru incepatori sau participanti la triathlon, deoarec..
1.374 Lei
​ Ochelarii Energy de protecție sunt proiectați cu un cadru dintr-o bucată și lentile curbate - Crearea celor mai confortabili ochelari de fitness cu vizibilitate ridicată. Clipul din spate, ușor de reglat, face o montare rapidă și simplă. Ochelarii Energy de protecție au o cur..
90 Lei
Complet noi, costumele pentru barbati din categoria 5 Wetsuit sunt confectionate din 100% cauciuc Yamamoto 39 Cell Nano SCS. Pentru stabilitate crescuta, confort de neegalat, viteza incredibila si eficienta energetica in apa, am combinat cele mai bune caracteristici ale costumelor noastre si am rein..
2.399 Lei
Gama de protecție Triswim pentru păr și piele împotriva clorului Îndepărtează clorul și mirosul de clor Elimină nuanțele verzui din păr Hidratează Vindecă pielea uscată și mâncărimile Calmează iritațiile și exemele Calitate profesională Hidratează cu Aleo Vera, Vitamina A și Provitamina B5 ..
59 Lei
Afişare 1 - 15 din 313 (21 pagini)