Menu
Your Cart

GPS

Tip afisare

Dispozitiv robust, portabil, cu funcţii complete, GPS, GLONASS şi conectivitate wireless Ecran color de 2,6 inci, lizibil în lumina soarelui Receptor GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate, cu antenă elicoidală cvadruplă Abonament pe 1 an la Imagini din satelit BirdsEye Busolă pe 3 axe c..
1.650 Lei
Exploraţi lumea cu o navigaţie de încredere la îndemânăDesignul solid şi rezistent la apă cu operarea butonului şi un afişaj color lizibil în lumina soarelui de 2,6"Aflaţi unde sunteţi cu un receptor de înaltă sensibilitate cu antenă elicoidală cvadruplă şi asistenţă multi-GNSS (GPS, GLONASS şi Gali..
1.679 Lei
Dispozitiv GPS/GLONASS portabil, cu ecran tactil color şi busolă pe 3 axe Ecran tactil color capacitiv de 2,6 inci Busolă pe 3 axe cu funcţie de compensare a înclinării Sateliţi GPS şi GLONASS pentru poziţionare mai rapidă 250.000 de geocache-uri preîncărcate de pe Geocaching.com Memorie supl..
1.200 Lei
GPSMAP 64 Garmin GPSMAP 64 Garmin
La comanda
Receptor GPS portabil solid cu capabilităţi GPS şi GLONASS  -ecran color cu diagonala de 2,6 inci lizibil în bătaia directă a razelor solare -Receptor GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate cu antenă quad-helix -Preîncărcat cu Harta de Bază a lumii cu relief umbrit -Sistem de baterii dublu opt..
1.410 Lei
Garmin eTrex 10
La comanda
Dispozitiv GPS portabil robust, cu capabilităţi avansate hartă de bază globală Afişaj monocrom de 2,2 inci, uşor lizibil în orice condiţii de iluminare Sateliţi GPS şi GLONASS pentru poziţionare mai rapidă Geocaching fără hârtie Durată de viaţă a bateriilor de 25 de ore, cu 2 baterii AA &nb..
560 Lei
Garmin Montana 680t Garmin Montana 680t
La comanda
PRINCIPALELE CARACTERISTICI TOPO GPS+GLONASS BIRDSEYE BUSOLA CAMERA Dispozitiv GPS/GLONASS robust, cu cameră de 8 megapixeli şi hărţi TOPO preîncărcate Ecran tactil de 4 inci, cu orientare dublă, utilizabil cu mănuşi Cameră de 8 megapixeli cu focalizare automată; geoetichetează..
2.949 Lei
GPSMAP 64st Garmin GPSMAP 64st Garmin
La comanda
Receptor GPS portabil solid cu capabilităţi GPS, GLONASS, senzori avansaţi şi conectivitate Wireless -ecran color cu diagonala de 2,6 inci lizibil în bătaia directă a razelor solare -Receptor GPS şi GLONASS de înaltă sensibilitate cu antenă quad-helix -Altimetru Barometric şi busolă în 3 axe -Hartă..
1.880 Lei
Garmin inReach SE+
-16 %
Dispozitiv portabil de comunicare prin satelit şi Navigare GPS cu 100% acoperire globală prin sateliţi Iridium Trimiteţi şi primiţi mesaje text când nu aveţi semnal la telefonul celular1 Declanşaţi un mesaj SOS interactiv către GEOS, centrul de monitorizare 24/7 pentru căutare şi salvare U..
1.799 Lei 2.150 Lei
Garmin eTrex Touch 35
La comanda
Dispozitiv portabil GPS/GLONASS cu ecran tactil color, busolă pe 3 axe şi altimetru barometric Ecran tactil color capacitiv de 2,6 inci Busolă pe 3 axe cu funcţie de compensare a înclinării şi altimetru barometric Sateliţi GPS şi GLONASS pentru poziţionare mai rapidă 250.000 de geocache-uri pr..
1.410 Lei
Garmin Foretrex 601 Garmin Foretrex 601
La comanda
Navigaţi în întreaga lume hands-free Durabil, fabricat la standarde militare (MIL-STD-810G); compatibil cu ochelari pentru vedere nocturnă Funcţionează cu sistemele de satelit GPS, GLONASS şi Galileo, pentru a oferi poziţionare precisă Ştiţi unde vă aflaţi, graţie senzorilor de navigaţie care i..
1.199 Lei
Navigaţi cu Garmin cu GPS pentru calibrarea datelor pe dispozitivul mobil ales de dvs. Receptorul GLO 2 vă oferă ce este mai bun din ambele tehnologii prin combinarea receptoarelor GPS şi GLONASS cu tehnologia wireless Bluetooth® astfel încât să vă puteţi bucura de informaţii precise despre poziţie ..
499 Lei
Garmin GPSMAP 276cx
La comanda
All-terrain GPS Navigator  Antena interna cu GPS si GLONASS pentru cea mai buna receptie in cele mai dificile conditii; pentru o receptie mai buna in vehicule adauga o antena externa MCX Preincarcat cu harta lumii + subscriptie gratuita harti BirdsEye timp de 1 an Suporta hartile Garmin TO..
3.500 Lei
Descoperiţi necunoscutul Construit pentru fiecare etapă a călătoriilor, Overlander este un dispozitiv sat-nav multifuncţional robust, care furnizează indicaţii de navigare rutieră viraj cu viraj ce acoperă toată Europa, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord şi de Sud. Include Tracks4Africa pentru h..
3.399 Lei
Dispozitivul de mână cu GPS şi dispozitivul de comunicare prin satelit inReach cu hărţi Garmin TopoActive pentru Europa Afişaj color mare, de 3", lizibil în lumina soarelui pentru vizualizare uşoară Iniţiaţi un mesaj SOS interactiv către GEOS, centrul activ 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, ..
2.899 Lei
Garmin Foretrex 701 Editie Ballistica Garmin Foretrex 701 Editie Ballistica
La comanda
Navigaţi în întreaga lume hands-free Durabil, fabricat la standarde militare (MIL-STD-810G); compatibil cu ochelari pentru vedere nocturnă Funcţionează cu sistemele de satelit GPS, GLONASS şi Galileo, pentru a oferi poziţionare precisă Ştiţi unde vă aflaţi, graţie senzorilor de navigaţie care i..
2.899 Lei
Afişare 1 - 15 din 29 (2 pagini)