Menu
Your Cart

Isostar

Tip afisare

High Energy Bar Banana 40g Isostar
La comanda
ISOSTAR Baton sport energizant Banane, 40g  Baton energizant, bogat in carbohidrati. Cu continut in vitaminele C, B2, PP, B6 ce contribuie la reducerea oboselii. Aroma de banane.  A se utiliza ca supliment in paralel cu un regim variat si echilibrat si un stil de viata sanatos. Ingredien..
6 Lei
ISOSTAR CEREAL MAX ENERGY Baton sport aroma alune-ciocolata, 55g.  Baton dietetic de efort, cu aport de glucide, sursa de vitamine C, B1, B2, B6, PP, E adaptat nevoilor particulare ale sportivilor. Acest produs este destinat sa raspunda nevoilor unui efort muscular imediat in timpul unei compe..
7 Lei
ISOSTAR MINI TRIO BAR MULTIFRUCT 3x20g Baton dietetic multisport, cu continut ridicat de proteine (25%), sursa de vitamine, garantat anti-doping. In cadrul unei activitati fizice sustinute si regulate, favorizeaza dezvoltarea fortei fizice si a musculaturii. A se consuma in cadrul unei alimentatii ..
10 Lei
ISOSTAR ENERGY SHOT, 60 ml - Isostar Energy Shot - primul activator cu ingrediente naturale si gust de fructe. Bautura energizanta cu continut ridicat de cafeina (165mg/100ml). destinat persoanelor active si sportivilor. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata echili..
8 Lei
ISOSTAR PULSE Baton energizant Pulse Alune-Guarana, 23g. Baton dietetic energizant, cu aport de glucide, sursa de vitamine C, E, B1, B2, PP, B6 adaptat nevoilor particulare ale sportivilor, batonul contine 50% carbohidrati simpli cu eliberare rapida si 50% carbohidrati complecsi cu eliberare pe o p..
18 Lei
Trio Cereal Max Energy Bar Hazelnut Chocolate 3x55g Isostar
La comanda
ISOSTAR CEREAL MAX ENERGY Baton sport aroma alune-ciocolata, 55g.  Baton dietetic de efort, cu aport de glucide, sursa de vitamine C, B1, B2, B6, PP, E adaptat nevoilor particulare ale sportivilor. Acest produs este destinat sa raspunda nevoilor unui efort muscular imediat in timpul unei compe..
22 Lei
ISOSTAR TRIO BAR MULTIFRUCT 3x40g Baton dietetic multisport, cu continut ridicat de proteine (25%), sursa de vitamine, garantat anti-doping. In cadrul unei activitati fizice sustinute si regulate, favorizeaza dezvoltarea fortei fizice si a musculaturii. A se consuma in cadrul unei alimentatii ..
15 Lei
Isostar Bidon Elite Alergare 800ml
La comanda
Materialul folosit:Plastic de inalta calitate reciclabil, non-toxic (polietilena de joasa densitate-PEDJ si polipropilena-PP).Aromele bauturilor pot persista o perioada de timp.Nu contine substante daunatoare care pot migra in bauturi inclusiv gust de plastic.In conformitate cu normele europene priv..
16 Lei
ISOSTAR LONG ENERGY ENDURANCE - Baton energizant Cereale - Fructe 40g. Baton cu cereale si fructe, cu profil glucidic optimizat pentru eliberare progresiva a energiei si 6 vitamine. Contine un mix de carbohidrati pentru anduranta si un cocktail de vitamine pentru functiile musculare si metabol..
6 Lei
Gel energizant cu o formula inovatoare ce contine aminoacizi cu lanturi ramnificate (BCAA): aminoacizi esentiali cu rol in protectia masei musculare. Bogat in carbohidrati cu asimilare rapida, cu extracte de ginseng si guarana si aroma de fructe rosii. Concentrat energetic dietetic pentru efort, cu ..
29 Lei
ISOSTAR Pudra pentru bautura energizanta izotonica, cu aroma de merisoare, 400g - Preparat sub forma de pudra pentru bautura cu aport de glucide si electroliti, ce contribuie la men?inerea nivelului performantei perioade cu exercitii prelungite de anduranta si creste absorbtia apei. Aport in saruri..
40 Lei
ISOSTAR ENERGY GEL Apple 4x35g Gel dietetic energizant pentru efort, bogat in glucide si vitaminele C si B1, adaptat nevoilor sportivilor. Consumat in cadrul unei alimentatii variate si a unui stil de viata sanatos, ofera energie instantanee in timpul unei competitii sau in conditii climaterice ext..
25 Lei
Afişare 1 - 15 din 51 (4 pagini)